Au luat autocarul până la aeroport. Performanță pentru Buzău

De aici au plecat în ultimele zile cursele cu autobuzul supraetajat spre Monteoru.

Din același loc au plecat azi cu autocarul și 20 de fotbaliști buzoieni.

Până la aeroport, după care – cu avionul – spre Slovenia.


E vorba de echipa AJF Buzău, campioană națională la fotbalul amator și care va reprezenta România la cea mai nouă competiție organizată de UEFA.

Cupa Regiunilor e adresată echipelor de amatori din întreaga Europă, campioana din fiecare țară participând apoi la turneul final.

Astăzi, jucătorii selecționați din județul Buzău – campioni naționali – s-au reunit la stadion pentru a face deplasarea spre Slovenia.

Mai întâi, au primit în vestiar de la șeful AJF Buzău, tricourile, medaliile și diplomele de campioni naționale (vezi galeria foto de mai jos).

Apoi a urmat fotografia de grup de pe stadionul Gloria și scurte declarații înainte de plecare.

„E un moment istoric pentru fotbalul buzoian. Echipa Buzăului, reprezentanta României, participă la turneul intermediar din Slovenia. Suntem în grupă cu Slovenia, Țara Galilor și Scoția. Va fi foarte greu, dar sperăm să ne calificăm la turneul preliminar din septembrie. Toți jucătorii sunt din liga IV și V, în majoritate de la SCM Gloria Buzău. Restul de la Voința lanuri, Team Săgeata, Tricolorul Gălbinași și de la Phoenix Poșta Câlnău”, a declarat Adrian Petre, președinte AJF Buzău.

Se califică mai departe primele două clasate din grupă. În finala din România, AJF Buzău a învins cu 2-1 pe AJF Prahova.


Citește și articolul: „E un vis! E maximum din ceea ce puteam obține!”. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Au luat autocarul până la aeroport. Performanță pentru Buzău

  • Taaare sunt curios ce vor face buzoienii noștri acolo .Eu le urez succes și să vină cu un rezultat cel puțin mulțumitor .

  • Auzi “Este un moment istoric pentru fotbalul buzoian”, este de ras dar si de plans ce afirma acest personaj.Habar nu are ce vorbeste, poate uita ca prin 86-87 , Gloria juca in cupa balcanica ,,,,,,,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.