Au mai rămas 3 zile. Iată reducerile și ofertele din ziua inaugurării

Joi, 8 august, e ziua transformării Aurora Mall în Shopping City Buzău, dar și cea a inaugurării noului corp.

Noul corp al noului Shopping City Buzău

„Vrem să înființăm un centru comercial unic în regiune cu un mix complet în zona de retail & divertisment. Locuitorii Buzăului vor descoperi noi branduri, dintre care 20 în exclusivitate în oraș, pe o suprafață suplimentară de 6000 de metri pătrați ”, e anunțul proprietarilor sud-africani de la NEPI Invest

Printre cele mai importante branduri ce vor fi prezente, în exclusivitate în oraș începând cu data de 8 august, în noul Shopping City Buzău se regăsesc: New Yorker, Altex, Penti, Benvenuti, Mat Fashion, Cărturești, Secuiana, Tezyo, Various Brands, Marrionaud, Office Shoes, CCC, Intersport, Cador și Tabac Xpress. Pe măsură ce și restul etapelor de modernizare se vor finaliza, acestora li se vor adăuga Sinsay, BSB, Tutti Cafe și Bigotti.

Clădirea inițială

Noul Shopping City Buzău se laudă cu o varietate mai mare de opțiuni de petrecere a timpului liber și relaxare pentru întreaga familie. Procesul de modernizare se desfășoară pe mai multe etape, vizând și o reașezare a mixului comercial în clădirea inițială.

Astfel, la finalizarea lucrărilor din acest spațiu, vizitatorii vor regăsi în continuare hipermarketul dar, cu preponderență, magazine specializate pe zona de servicii: telefonie mobilă, servicii bancare, magazine de bijuterii și o mică parte dintre magazinele de fashion.

Noul corp

Completarea destinației ideale de shopping se va face în noul corp al centrului comercial, ce va îngloba nume din fashion, încălțăminte, bijuterii. În plus, zona de food va fi și ea remodelată, pentru a reuni noi opțiuni culinare, în timp ce lucrările la cel mai mare multiplex din regiune se vor finaliza anul viitor. De altfel, întreg procesul de renovare va fi încheiat până la jumătatea anului 2020.

Aici va funcționa și un nou cinematograf multiplex

Ajutor pt. comunitatea locală

Lucrările la noul Shopping City Buzău înseamnă și implicare în comunitate. Primele operațiuni au debutat în octombrie 2018, iar șantierul a primit aportul a peste 400 de oameni, dintre care 30% forță de muncă locală. Odată cu inaugurarea extensiei, alte peste 120 de noi locuri de muncă vor fi create, prin intermediul magazinelor ce se vor deschide.

Noul centru comercial va însuma o suprafață totală de aproximativ 23.900 de metri pătrați, iar investiția în modernizare și extindere se ridică la peste 16 milioane de euro.

Oferte speciale la inaugurare

Extinderea Shopping City Buzău nu vine doar cu branduri noi, ci și cu oferte speciale, ce debutează încă din ziua inaugurării.

Astfel, din noua aripă a centrului comercial, pasionații de modă își pot achiziționa:

Articole vestimentare de la:

 • New Yorker, cu o reducere de 20 de lei pentru cumpărături de 100 de lei sau de 40 de lei pentru cumpărături de 200 de lei
 • Secuiana, cu reduceri de ajung până la 50%
 • Victoria, cu 30% la colecția de zi pentru orice rochie de ocazie achiziționată
 • Penti, cu reduceri de până la 70% la costumele de baie, hainele și accesoriile de plajă

Încălțăminte de la:

 • Benvenuti, cu reduceri de până la 69% la sute de articole
 • Deichmann, cu reduceri de până la 50% pentru perechi deja reduse
 • Tezyo, cu discounturi de până la 50%
 • CCC, cu 20% discount la toate produsele

De asemenea, electrocasnicele din oferta Altex vor avea prețuri speciale, în timp ce parfumurile și cosmeticele din portofoliul Marionnaud pot fi chiar și la jumătate de preț. Nu în ultimul rând, pentru vizitatorii care încă nu și-au făcut planuri pentru această toamnă, Christian Tour vine cu o ofertă specială în Antalya, la doar 295 de euro + taxe / persoană. Lista tuturor ofertelor și reducerilor poate fi regăsită pe site-ul Shopping City Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Au mai rămas 3 zile. Iată reducerile și ofertele din ziua inaugurării

 • Degeaba aduc branduri de care nu a auzit nimeni cu articole pe care nu le cumpără nici dracu. trebuia minim, un zara, berscka, pull&bear..

 • Maică, da tigăi la ofertă nu dă maică pe nicăieri?

 • @Altui anonim : Îți dă ție una în cap!

 • Eu nu inteleg cum vor da drumul joi, in conditiile in care azi e Marti si santierul este departe de a fi finalizat pe partea dinspre Kaufland…
  Cat despre „celebrele” branduri cu care se lauda, mergem tot la Ploiesti sau Bucuresti… 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.