Au mai rămas doar câteva zile! Cosmin Dan, încercare disperată!

Doar câteva zile au mai rămas până la pronunțarea sentinței.

Judecătoarea Mădălina Lăzărescu a anunțat la termenul de ieri, când a fost audiat și ultimul martor, că pe 28 ianuarie va anunța pedeapsa pentru Cosmin Dan.

Deja, de mâine, vom ști cum stă treaba

Joi, 9 ianuarie, vom ști, în mare, cam care va fi sentința.

Mâine Mădălina Lăzărescu va anunța noua încadrare. Procurorul, dar și judecătoarea (!), după audierea martorilor și ultimele probe strânse la dosar, au pus în discuție agravarea încadrării.

De la omor cu premeditare (maximum 25 de ani) la omor cu cruzimi (închisoare pe viață).

În schimb, avocatul lui Cosmin Dan cere o încadrare mai blândă – ucidere din culpă. În termeni mai populari, „a ucis-o pe Valentina, dar din greșeală, fără sî fi avut această intenție”.

La termenul de mâine, judecătoarea va stabili încadrarea. Vom ști astfel, în mare, ce sentință se va pronunța pe 28 ianuarie!

Cosmin Dan, încercare disperată

Cosmin Dan și avocatul său se tem probabil de ce e mai rău. Astfel că în ultimele zile au încercat să oprească procesul. Avocatul a solicitat tribunalului recuzarea judecătoarea. Numai că judecătorii reuniți în ședința Camerei de Consiliu au respins cererea. Astfel că mâine și apoi, pe 28 ianuarie, Mădălina Lăzărescu va fi cea ca care va decide pedeapsa lui Cosmin Dan.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Au mai rămas doar câteva zile! Cosmin Dan, încercare disperată!

 • Chiar omor cu cruzime a fost, bravo judecatoarei

 • Cum bă să se încadreze la.omor din culpă e aberant…sper să-și facă treaba.doamna judecător…

 • Ambele incadrari puse pe masa de magistrati sunt gresite, sunt puse abuziv la presiune publica.
  Aia e ucidere din culpa sau cel mult omor simplu, nicidecum omor calificat cu premeditare sau omor calificat cu cruzime. Dar trebuie si magistratii sa arunce niste praf in ochii cetatenilor care habar nu au legea.
  De aceea trebuie o sectie de investigare a abuzurilor magistratilor si trebuie ca si magistratii sa fie trasi la raspundere cand comit abuzuri.
  Daca magistratii merg pe drumul asta, o sa iasa baiatul cu bani buni despagubiri de la CEDO zeci de mii de euro, isi ia direct casa cum iese din banii primiti despagubiri cum au primit si altii. Nu e rau, altii stau in sclavie 30 de ani sa achite o casa amarata care dupa ce termina sa o achite trebuie renovata serios ca anii isi pun amprenta.

 • CUM POTI SA SPUI CA NU A FOST PREMEDITARE SI NU A FOST OMOR CU CRUZIME, CAND NENOROCITUL ASTA A CERUT SA I SE ADUCA BENZINA, IAR DUPA AIA I-A DAT FOC AMARATEI ALEIA? PEDEAPSA NU POATE FI DECAT UNA SINGURA: INCHISOARE PE VIATA FARA POSIBILITATEA ELIBERARII CONDITIONATE PENTRU CRIMINAL! ps – NICI COMPLICII CRIMINALULUI NU TREBUIELASATI IN LIBERTATE,CI CONDAMNATI SI EI LA ANI GREI DE INCHISOARE

 • D-NA JUDECATOR SĂ SPERĂM CA VA LUA DECIZIA CORECTĂ CA ALTFEL DACA SE VA PRETA LA UN ABUZ CAND DUMNEZEU VA JUDECA DUPA VOIA LUI, TOTI VOR AVEA DE SUFERIT.

 • Anonimul care spune că ambele sunt greșite cel.mai probabil e o.ruda sau un prieten…

 • Toate probele și dovezile sunt in favoarea lui Cosmin Dan. Din probatoriu a reieșit omor din culpa ! Mai pe întelesul vostru ( un accident ) nefericit și atâta tot . Restul au fost spuse de Ziariști pentru a face audiență , ei din asta trăiesc , asta este meseria lor de a face bani. Ce știți voi nu este nici 1% adevăr din ce s a întâmplat !

 • Doamna magistrat știe ca aici este vorba de ucidere din culpa o sa iasa mai devreme decât va așteptați! Dumnezeu face dreptate, o sa iasa adevarul la iveală .

 • Pentru simpatizantii criminalului: mergeti ACUM si uitati-va singuri in oglinda. Se va crapa !
  Mai mult de atat imi este sila sa mai spun.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.