Au mai rămas doi! Și gata!

E aproape o minune!

Cei doi stâlpi de pe mijlocul Bd. Unirii, la intersecția cu Bd. N. Bălcescu, au fost, în sfârșit, îndepărtați.

Au mai rămas de dat jos și cei doi stâlpi de beton din apropierea trecerii de pietoni către/dinspre Piața Centrală

Consecințe

Înlăturarea ultimilor doi stâlpi și trecerea la circulația pe trei benzi pe sens vor micșora coloanele care se formează pe Bd. Unirii, de o parte și de alta a intersecției cu Bd. N. Bălcescu
După eliminarea stâlpilor se poate dispune și îndepărtarea mașinilor parcate pe mijlocul Bd. Unirii
După eliberarea benzilor centrale, Trans Bus va putea folosi noile stații de autobuz de pe Bd. Unirii (similare celor de tramvai în București) și scoate de la naftalină cele 13 autobuze electrice, aflate de mai bine de un an în curtea Trans Bus
De ieri a început montajul semafoarelor „inteligente” în oraș. Avantajul (teoretic) al folosirii lor e că din centrul de comandă – ce se va înființa la fosta Casă a Căsătoriilor – culoarea semafoarelor va putea fi schimbată în funcție de valorile de trafic.

Șeful de lucrări al Swarco (firmă care a câștigat execuția lucrării) a promis că la sfârșitul lunii iunie, noile semafoare vor fi deja funcționale în Buzău.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Au mai rămas doi! Și gata!

  • Nu crezi că ar fi timpul să mai devenim și serioși, domnule Tereacă? Minune? Minune ar fi dacă s-ar găsi locuri de parcare pentru toate acele mașini de pe bd.Unirii de care vorbești! Minune ar fi fost dacă Piața Daciei sau Aleea Trandafirilor deveneau oaze de verdeață cu pomi, trandafiri și băncuțe! Minune era dacă mult-modernizatul bd.Unirii era gândit cu spațiu verde bine îngrijit 2-3 metri pe mijloc, apoi benzi de deplasare stânga-dreapta, nu inutila bandă unică a autobuzelor! Și…ar mai fi atâtea minuni…..

    Răspunde
  • Când am citit ca au fost înlăturați doi,din inima speram sa fie vorba de Toma și Neagu.Dezamagire totala…doar 2 stâlpi.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.