Cei doi soți au murit pe loc! O clipă de neatenție și… gata!

Asta e intersecția în care șoferul și soția sa au murit pe loc.

Stopul se vede, dar – în același timp – vizibilitatea către stânga e obturată de casa și zidul din imagine.

De acolo, dinspre stânga a venit ca o săgeată BMW-ul. Loganul MCV vira spre stânga când a avut loc impactul (frontal) teribil.

Cei doi soți (șofer 68 de ani și soție 64 de ani) au murit pe loc. Au fost aruncați din mașină (prin spate!) peste 20 de metri (!) până pe câmp

Întâmplare teribilă – primii oameni care au sărit să dea ajutor, de la benzinărie, n-au găsit pe nimeni în Logan! „Ce naiba, n-a fost nimeni în mașina asta ?”, s-au întrebat aceștia.

Cele două puncte negre din iarbă, nu erau niște pungi de plastic. Când cineva s-a apropiat totuși de ele a zărit (ce imagine teribilă) doi oameni decedați!

Erau îmbrăcați în negru pentru că probabil merseseră la o înmormântare la Arcanu, de unde era femeia.

Cei doi soți fuseseră la Arcanu și se întorceau în Prahova, către Mizil.

Dincolo, în BMW-ul de Brăila (care circula pe drumul cu prioritate, dar cu o viteză teribilă, dovadă gravitatea accidentului) se aflau soț, soție și un copil de 11 ani, toți trei răniți

Din păcate, băiețelul e în stare gravă, a fost luat cu elicopterul (inconștient, intubat) și operat de urgență la cap la spitalul de copii din București!

Semnalizare defectuoasă: aproape că nu se vede intersecția care urmează. De-asta șoferul BMW-ului a călcat-o, iar după colț a apărut brusc Loganul. Al cărui șofer nici el n-a văzut bine din pricina casei + totemul din benzinărie (vezi foto mai jos)!

Părinții băiețelului sunt internați la Buzău:

Bărbat, 33 de ani – Traumatism cranio-cerebral, contuzie coloana cervicala, contuzie genunchi drept și mâna stângă.

Femeie, 37 de ani – Traumatism cranio-facial cu plaga palpebrala dreapta, Traumatism cranio-cerebral cu hematom epicranian frontal și paramedian drept, contuzie umăr drept, contuzie antebraț drept, contuzie toraco-abdominală.

Accidentul s-a produs ieri la intersecția a două drumuri județene: Gl. Siliștea – Lipănescu – Pogoanele (cu prioritate) și Scutelnici – Lipănescu – Brădeanu (fără prioritate).

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Cei doi soți au murit pe loc! O clipă de neatenție și… gata!

  • Neglijenta autoritatilor si nerespectarea legilor ne va omori pe toti candva..
    Nu semnalizari, nu respectarea vitezei…

    Răspunde
  • Avem drumuri de anii 70-80 la un trafic infernal. Administratorii drumului să facă ceva să semnalizeze mai bine intersecția+restricție de viteză în zona respectivă și radarul să stea câteva zile acolo să facă treabă.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.