„Au oprit apa de pe canalul Iazul Morilor. Acum i-a găsit ?”

Supărare a legumicultorilor din mun. Buzău.

„Au oprit de câteva zile apa pe canal. Pe Iazul Morilor. Avem nevoie de apă la cultura de ceapă. A sunat un coleg acolo la ei, i s-a răspuns că se face decolmatarea. Acum i-a găsit, toată iarna n-au avut timp să decolmateze?”, ni s-a plâns un legumicultor din spatele străzii Orizontului.

Reporterul buzoienii.ro a cerut explicații la ANIF Buzău (Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare) – proprietarul canalului.

„Mâine dimineață, poate chiar din această seară, va fi apă pe canal. E posibil ca zilele următoare să se mai ia o zi-două până la finalizarea lucrării de decolmatare”, ne-a transmis Gh. Mihalache de la ANIF Buzău.

Pe lângă agricultură, Iazul Morilor va fi folosit în mun. Buzău și cu rol de agrement. În cartierul Micro III era în plan să înceapă în această primăvară (înainte să apară criza coronavirusului) amenajarea unui canal și a unui lac cu scop recreativ.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.