Au revenit muncitorii la Iazul Morilor. Când va fi gata parcul cu 2 lacuri

De câteva zile au revenit pe șantier muncitorii firmei care vor realiza în Micro III parcul cu două lacuri, un ponton – căsuță (primul lac), pod (al doilea lac), alei și spații verzi.

„Așteptăm câteva zile fără ploaie ca să aducem utilajele și să reluăm în forță lucrarea. Dacă nu vor apărea probleme neprevăzute, la vară va fi gata”, a anunțat ing. Dorina Dobrescu de la Troia Premium Construct

Lacurile vor fi umplute cu apă din Iazul Morilor – scopul lucrării fiind pe lângă înfrumusețarea zonei și reabilitarea istorică a acestui canal – cu o contribuție importantă la dezvoltarea orașului Buzău.

Iazul Morilor traversează orașul Buzău, dar de la Galleria Mall o face prin conducte subterane

Veste bună și pentru șoferi. „Gropile de pe Frăsinet vor fi plombate zilele următoare, iar după finalizarea proiectului “Iazul Morilor” se va reface în totalitate strada Frăsinet”, a anunțat azi primarul Toma.

De luni vor reveni la muncă și muncitorii de la Urbis Serv. O echipă va fi distribuită la plombarea gropilor, iar celelalte trei pe Aleea Arinului și Aleea Castanilor – pentru a finaliza lucrările începute anul trecut.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Au revenit muncitorii la Iazul Morilor. Când va fi gata parcul cu 2 lacuri

 • Vorbiti de parca ar fi vorba de hectare de spatiu verde nu de 2-300 de mp. Ce agrement…vara vor oracai broastele de n-o sa poti inchide ochii, iar acele doua baltoci vor fi un focar de tantari. Trebuia sa vina primarul cu solutii pt parcarea masinilor, fiindca este o problema uriasa si apoi sa faca gradinile raiului. Dumnealui i ar conveni sa lase masina plina de bagaje la Hasdeu, ca acolo este parcarea (vorbesc ipotetic desigur) si de acolo pana acasa sa le care cu carca?

 • Vaaai dar va fi un paradis acvatic, o industrie navală în devenire, de vis, ce mai, șlepuri, nave de agrement, cargouri cu mărfuri din China, o să concureze cu Constanța. Capacitatea bălților poate fi acoperită de doi oameni cu gălețile, în 8 ore lejer. Acolo-i jaf pe bani publici,o bătaie de joc, o ambiție prostească să faci așa ceva. Așa-i când dai banii altora, pe mâna unuia care n-a fost în stare să-și administreze propria afacere, dăruită cadou de tovarăși.

 • @Gicu
  Proiectul este cu fonduri europene, nu cu banii Primăriei.

 • Proiectu’ e cu bani imprumutati de la banca, bani imprumutati printr-o hotarare de consiliu local adoptata la 2 saptamani de la inceperea efectiva a santierului. Bani europeni nu vede buzaul decat la televizor, ca pe aia nu poate sa-i fure ciuma rosie. Proiectu’ nu e altceva decat distrugerea unei parcari de sute de locuri pentru a face 2 cai de acces viitoarelor blocuri ale popilor de la episcopie.

 • Vis împlinit de tovarășul Toma, un om între oameni, un geniu in materie de vrăjeală și prosteală. Tomiță mai ai 3 ani, gândește-te și tu la planeta Marte că aici la Buzău nu faci față. Of mai Tomiță senator,patron, om al munci, gânditor pe toate le știi dar în realitate nu prea ți-a ieșit. Succes

 • Se baga salau?…fără rimă…

 • Lasa, ca pune pontoane sa ne lasam masinile pe ele.
  Ieri abia am putut sa ajung acasa cu masina, erau 5 masini parcate in mijlocul unei intersectii de stradute, abia am putut trece. Fa, ba, parcari, fi-ti-ar lacurile si morile sa-ti fie, ca am ajuns ca-n Bangladesh!

 • Andrei , nu e cu niciun fond european , e cu banii nostri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.