Au sărit 14 rromi pe un român. Apoi, românii din cartier au ieșit pe stradă cu topoarele

Conflict periculos, cu caracter inter-etnic, în aceasă seară în cartierul Mihai Viteazul pe strada Profesorilor.

Un cetățean din cartier care ne-a rugat să-i păstrăm identitatea ne-a relatat ce s-a întâmplat.

„Au sărit 14 rromi pe un român. Cristi P. îl cheamă pe român, agresorii sunt din clanul Durac. Rromii au avut și o sabie. Au încercat să lovească cu ea. Din fericire, Cristi a reușit să fugă în curte, s-a ales doar cu câteva zgârieturi. S-a sunat la 112, a venit Poliția. Doar patru polițiști, fără Jandarmerie. Nu înțeleg de ce. Rromii au continuat să amenințe cu polițiștii de față. Acum, ca să nu se întâmple ceva, au ieșit din case și românii. Vecini, oameni din cartier. Cu topoare, cu ce au găsit și ei prin curte”, ne-a relatat un cetățean din cartier.

UPDATE 1. Scandalul ar fi izbucnit de la un conflict verbal. Un rrom i-ar fi înjurat, la general, pe români. Cristi P. l-ar fi luat la mișto pe acesta: „Vezi că ai ceva în barbă…”. Rromul s-a înfuriat și a chemat ajutoare.

UPDATE 2. Sabia ar fi fost aruncată în curtea unui cetățean din cartier (Mihai Viteazul), de unde a fost recuperată de grupul de rromi.

UPDATE 3: Localnicii din Mihai Viteazul sunt nemulțumiți din pricina subțirimii forțelor de ordine. Doi polițisti veniți cu o mașină plus un polițist și un jandarm cu a doua autospecială.

UPDATE 4: Un lucrător de la Investigații Criminale ia probe d ela fața locului. Polițiștii caută printre vecini existența unor camere de supraveghre care să fi prins incidentul.

loading...

9 comentarii la „Au sărit 14 rromi pe un român. Apoi, românii din cartier au ieșit pe stradă cu topoarele

 • Tigani, Auras, tigani! Ma rog, tu nu poti ca sar aia de la Consiliul Discriminarii, dar macar e bine ca scrii cu 2 de r,(eu as fi scris cu 7 de r), fata de alti ziaristi ce scriu cu un singur r, sa-i faca pe plac lui Soros! Tiganii trebuie pusi la respect cand fac prostii, pana nu ni se urca in cap! E problemă mare educația asta.

 • Foarte bine. Incep romanii sa isi trezeasca demnitatatea la viata si sa nu mai accepte astfel de mizerii.
  Fa asa ceva in Croatia….

 • TIGANI SE NUMESC ,SI VEZI DOAMNE SUNT DISCRIMINATI , STATAEAU BINE IN BARCILE DE CARTON , NU ???

 • Problema este evidenta: tziganii si huliganii au fost scapati din mana.
  Nu exista o legislatie, nu sunt pedepse descurajatoare. Daca satra l-ar fi prins pe roman, l-ar fi omorat sau lasat neom pe viata.
  14 tigani/1 roman este tentativa de omor, nu ,,altercatie” sau ,,tulburarea linistii si ordinei publice” cum va fi catalogata cu siguranta aceasta fapta.
  Traiasca democratia capitalista!……[Leo]

 • Multi agenți nu știu art 206 din codul penal privind amenințarea infracțiuni contra libertatii persoanei se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni pana la 1 an sau amenda penala . Bineînțeles la noi ,domnii “rromi” nu vor plati nici macar amenda penală ca sunt toți asistati sociali,intretinuti de prostime pentru voturi . Astfel de probleme am avut si in comuna Sageata in satul Gavanesti, tot din cauza rromilor mancati si bauti bine pe banii statului scandal cu bate pe mașină ,amenintari cu copii in mașină , gunoi imprastiat pe lunca satului unde cireada de vaci nu mai pot mânca . Foarte multe probleme fac ,insa nimeni nu se sesizează,nu face nimic chiar dacă am sunat de nenumarate ori la politie. Bravo,sa o tinem tot asa domnule primar.

 • Nu mai dați ajutor social celor buni de munca pentru a sta binemerci acasă acasa. Nu mai dati mancare celor cu merțane si bmw-uri! Nu merg la munca, la sate nu mai gasesti un om pentru munca cu ziua, stau pe sant sa ii bazaie musca beți morti. Dati ajutor social unde intradevar au probleme

 • Urmam si noi trendul occidental. La americani acum au iesit toti huliganii asistati social sa sparga case, magazine, sa incendieze, asta pentru 2 criminali omorati din greseala de politie, unul violator de copii, altul care a pus pistolul la tampla unei gravide. Ambii au fost inmormantati cu fast, in sicriu aurit. Asta ne asteapta si pe noi, o sa cautam indurare la asistatii astia cand vor veni prin cartiere cu batele sa jefuiasca sub ocrotirea statului si politiei i se va da ordin sa nu se bage.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.