„Au sărit gardul din Poștă la blocurile de la Integral!” | Jandarmeria: „Nu e adevărat”

E o informație care trebuie verificată de autorități.

Pe facebook circulă informații că unii cetățeni din cartierul Poștă ar fi sărit două-trei garduri și ar fi ajuns în curtea blocurilor de la Integral!

„Printre blocurile din cartierul Poștă se văd blocurile de la Integral”, ne-a transmis un cititor.

Care are dreptate, lucru verificabil pe streetview. În fundal se văd blocurile de la Integral.

Pentru a se ajunge din Poștă la blocurile de la Integral ar trebui sărite gardurile și traversată curtea unor societăți comerciale.

Mai mult, pe facebook, s-a postat un comentariu că unii dintre cei care ar fi sărit gardul s-ar ascunde în unul din blocurile de la Integral.

Informațiile cuprinse în acest articol pot fi adevărate sau nu. Dar merită a fi verificate de poliție și de către cei care se ocupă de paza cartierului Poștă, intrat de duminică în carantină.

UPDATE: „Nu e adevărat, e imposibil. Vă asigur că nu se poate ajunge din Poștă la blocurile de la Integral. Stați liniștiți, ne-am luat din timp toate măsurile necesare”, ne-a declarat Virgil Cueru, șeful Jandarmeriei Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

7 comentarii la „„Au sărit gardul din Poștă la blocurile de la Integral!” | Jandarmeria: „Nu e adevărat”

 • Dle Tereaca, ar fi bine sa sesizati politia

 • Nu-mi vine să cred !
  Am stat atât de bine atâtea zile, săptămâni, chiar luni, feriţi de Coronavirus, simţindu-ne mai norocoşi ca niciodată că trăim în Buzău, şi, taman când mai erau câteva zile până la ridicarea restricţiilor, până la ieşirea liberă din case, ce să vezi: EXPLOZIE DE COVIDAŢI şi în Buzău !
  Ne-am înecat exact ca ţiganul la mal, cum spune vorba aia (apropo că se tot vorbeşte acum cu atâta ,,drag” de ţigani).

  Dacă ăia au putut ieşi pe furiş din Poştă, nu rezultă decât un lucru: nu am fost în stare să-i păzim cum trebuie !

  Dacă pe teren era doar Poliţia, care ştim cu ce deficit de personal se confruntă, mai înţelegeam. Dar avem şi Poliţie Locală, şi Jandarmerie, şi ARMATĂ ! Nici cu atâtea efective desfăşurate în teren nu suntem în stare să păzim o zonişoară ? Ce-ar mai fi de făcut atunci ? Să mai chemăm şi cetăţeni, voluntari, să-i sprijine ?!

 • @Critica severă
  Good Point! Ar fi cazul. Că și la revoluție, deși lipseau din ecuație cei din poliția locală, pe lângă Armată, Trupele de Securitate și cei din Miliție, au luat parte și Gărzile Patriotice, adică „brațul înarmat al poporului”, tot un fel de cetățeni mai mult sau mai puțin voluntari, ai partidului în prima parte, apoi ai poporului, ca și celelalte forțe … Revenind, ideea nu este rea deloc. Subscriu!

 • La revolutie securitatea a fost cea care a provocat haosul si crimele deci sa nu-i punem alaturi de armata, politie si populatia civila pentru ca au fost in tabere opuse. Armata nu cred ca are ordin sa faca mai mult decat sa intimideze prin prezenta in cazul pandemiei.

 • Dar pe cei 5 buzoieni impuscati sub ochii mei in fatza la Mase Plastice, tot Securitatea i-a impuscat?
  Dar pe cei impuscati in Paltul Comunal de un schizofrenic, Tot Securitatea?
  Dar cand au tras geodezii in transmisionisti si invers, tot Securitatea?……[Leo]

 • Lasati amintirile, gasiti idei pt. situatia actuala. Don Primarele si CJ lasati “jucariile” giratorii si la treaba sa nu ajungem “suceveni”. Vedeti care masuri punitive se muleaza pe actualele conditii, ganditi, nu stati. Oricum amenzile ale erau de rasu-plansu, nimeni nu se gandea sa plateasca.

 • Fiti siguri ca exista in mod sigur indivizi din specia lui Comitet care sar garduri si se fofileaza din cartierul sub carantina, ptr ca asa le este naravul din nascare: sa faca exact invers decat li se cere.
  Au fugit ei din hotelurile si taberele unde erau tinuti in caantina sub paza si n-or fugi dintr-un cartier pe care il cunosc ca pe propriul buzunar?…..[Leo]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.