„Au spart ușa și s-au adăpostit înăuntru”. Iată poze din interior

Un cititor buzoienii.ro care mergea azi-dimineață pe trotuar pe Bd. Bălcescu s-a sesizat după ce a văzut deschise atât poarta spre curtea interioară dar și ușa de acces în clădirea fostului spital Brătianu.

„Am mai stat puțin să văd ce se mai întâmplă. N-a trecut un minut și a ieșit un om îmbrăcat ponosit, cel mai probabil un om al străzii. Apoi încă unul, și au plecat liniștiți mai departe dar fără să închidă ușile. Cel mai probabil, din cauza frigului, s-au aciuat și ei aici. De curiozitate, am intrat și eu timid înăuntru. Nu mai fusesem niciodată. Mi-era frică să nu mai fie vreunul. Am tras cu urechea, dar nu se mai auzea niciun zgomot. Am pășit puțin pe culoarul din față. V-am trimis și câteva poze dinăuntru”, ne-a scris cititorul vigilent, căruia îi mulțumim.

Sesizat, custodele imobilului va merge la fața locului pentru a încuia din nou clădirea.

Din fericire, imobilul nu va mai fi părăsit decât câteva luni.

CJ Buzău a reușit să obțină un proiect cu fonduri europene pentru refacerea clădirii în valoare de aproape 4 milioane de euro.

„Va fi una dintre cele mai frumoase zone din Buzău! Nu vorbim doar de clădirea în sine, ci și de spațiul verde dimprejur. Vom amenaja acolo o grădină publică. Se vor ține spectacole, concerte, expoziții, diverse manifestări cultural-artistice. Să nu uit, în grădină vom sădi magnolii pentru că așa e recunoscută zona din preajma blocului Magnolia”, a anunțat șeful CJ Buzău.

Anul viitor obiectivul va fi predat firmei de construcții care va câștiga licitația de atribuire a lucrării.

Citește și articolul: Vor salva vieți! Se montează acum! Iată unde!

loading...

2 comentarii la „„Au spart ușa și s-au adăpostit înăuntru”. Iată poze din interior

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.