Au sporit atacurile. Se dau îndeosebi înainte de ivirea zorilor

Aproape că nu-i săptămână în care vreun șofer (de mașină mică, dubă, camion sau, mai rău, de tir) să nu atenteze la integritatea rondului de la Hanul lui Țintă.

Atacurile se dau cel mai adesea cu țin înainte de ivirea zorilor (chiar dacă fotografiile de mai jos s-au făcut „pe lumină”).

Iată cum arată acum rondul după atâtea lovituri succesive.

Un cititor a propus ca Primăria Buzău să monteze și în acest rond un totem cu „Buzău, oraș deschis” – pe care să-l lumineze noaptea. Din păcate, nu se poate, orașul Buzău se termină la coborârea de pe pod (și nu „durează” până la Hanul lui Țintă).

Citește și:

loading...

11 comentarii la „Au sporit atacurile. Se dau îndeosebi înainte de ivirea zorilor

 • De bine ce i semnalizat

 • Nu o fi el bine semnalizat,dar indicatoarele reflectorizante cu obligativitatea reducerii vitezei se vad perfect. Dar soferii respectivi au crezut că sunt indicatoare pentru avioane, ce rost are sa reduci viteza la ora 4 dimineața, polițiștii de la rutieră nu stau cu radarul la acea oră.

 • Trebuiesc montate lumini vivante pe parapetii de la pod iar la rond lumini rotative in sensul rondului ( de la stinga la dreapta ) . Este curent in proximitate , nu este o problema !

 • Binenteles ca primăria Buzau poate. Închiriază spațiu pentru promovare turistica/reclama pentru orasul Buzau. Compania națională il da pe un leu in schimb primăria il reface si ilumineaza a giorno

 • In zona respectiva ar fi de folos limitatoare de viteza cum sunt prin oras la trecerile de pietoni deoarece se circula cu foarte mare viteza , eu trec in fiecare zi pe acolo si de multe ori nici macar prioritate nu se acorda la iesirea din rond

 • @Alex, vorbești serios?! Nu se acordă prioritate LA IEȘIREA din rond?!
  Nici nu trebuie!!! Legal, se acordă prioritate la intrarea în rond.

 • Zona e nesemnalizata, doar din noroc nu se intampla zilnic cate un incident acolo.
  Daca treci prima data pe acolo si e liber drumul, observi prea tarziu giratoriul pus in camp – in mijlocul drumului national și european.

 • @Radu, vorbesti serios?! Nu exista nici o prioritate LA INTRAREA in rond si nici la iesire.
  La giratoriu singura prioritate e prioritatea de mers in giratoriu.
  Cel ce circula in giratoriu are prioritate fata de cei ce vor sa intre sau sa iasa.

 • “Nici nu trebuie!!! Legal, se acordă prioritate la intrarea în rond.”- Radu! Radu mamii…ai permis? Deci dacă eu circul în rond si tu vrei să intri, trebuie să- ți dau prioritate! Off…sper să nu ne întâlnim la volan vreodată printr-un sens giratoriu! Ai auzit de prioritatea de stânga în sensul giratoriu, mai pe româneste?

 • Asta înseamnă să fii analfabet funcțional. Citești, cu greutate în cazul unora, dar nu înțelegi nimic, nu înțelegi cuvintele. Exemplu: @IL și @Florian.
  Băi, inteligenților, am spus eu că ai prioritate atunci când intri în rond (rond folosit ca sens giratoriu)? NU!
  Dacă ați fi înțeles postarea mea după ce ați citit-o și ați fi raportat-o la cea a lui @Alex ați fi înțeles că îl combătean pe acesta pentru că se plângea că nici prioritate nu se acordă la ieșirea din rond. S-a înțeles?
  Repet, pe înțelesul tuturor: la intrarea în sensul giratoriu, se acordă prioritate de trecere celor aflați în sensul giratoriu. De aceea se montează și indicatorul “Cedează trecerea” pe drumurile care se intersectează într-un sens giratoriu. S-a înțeles?

  P.S. @IL și @Florian, limitați-vă la ceea ce puteți înțelege. Cred că nu dețineți mai mult decât categoria B la permisul de conducere, și aceasta obținută după mai multe încercări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.