Au terminat în această seară

Muncitorii de la Strabag au terminat în această seară de asfaltat cu stratul final – de uzură – ultima bucată din Bd. Industriilor.

S-a ajuns cu asfaltul și pe firul doi până la Podul Metalurgica
După Transilvaniei, șoferii vor circula în condiții bune și pe Industriilor. În anii trecuți cele două artere erau printre cele mai proaste din Buzău

Urmează, de mâine, dacă vremea va permite rezolvarea și a rondului de la Ductil, apoi mutarea traficului pentru câteva zile pe firul recent asfaltat.

Mutarea traficului e necesară pentru a permite celor de la Distrigaz să repare gurile de canal. E nevoie de macara pentru a fi aduse prefabricate grele din beton

Odată terminat carosabilul, cei de la Strabag vor aloca mai multe forțe pentru finalizarea trotuarelor, inclusiv pistele de biciclete, și a spațiilor verzi.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Au terminat în această seară

 • In sfarsit violurile vor inceta! Multumesc domnului primar Toma

  Răspunde
 • Mai sunt multe lucruri de facut.
  Ajustarea corespunzatoare a grilajelor pluviale si a altor guri de canal, marcajul, asflatarea pistelor pt bicicleta si a trotuarelor, iluminatul public, aranjare spatii verzi, etc.
  Si poate URBIS asfalteza si parcarile arondate la Industriilor!

  Răspunde
 • Am avut curiozitatea sa circul ieri pe tronsonul in cauza despre care se spune ca este „gata” conform cu titlul articlolului.
  Modul cum este turnat startul de uzura lasa de dorit si mai ales cum sunt pozitionate gurile de canal rapoarate la nivelul asfatului. Aceeasi senzatie ca si inainte de a incepe reabilitarea cand rulezi cu masina ca dai dintr-un canal in altul(asta pe zona centrala de rulare a benzilor). Pe zonele laterale unde sunt acele guri de preluare a apei, este si mai rau. Aliniamentul bordurilor a fost cat de cat efectuat, insa tot mai sunt zone in care acestea sunt iesite din aliniament. Nu inteleg de ce s-a dat asa repede drumul la trafic pe aceasta zona, daca nu era complet gata(pamant lipsa, in scuarul dintre benzi) capace de canal cu diferente de nivel, borduri nealiniate si nerigidizate.
  In concluzie mi se pare o lucrare facuta pe repede inainte si cam de mantuiala!
  Nu m-ar mira ca dupa receptia finala la scurt timp sa reapara din nou acele limitatoare de viteza inaint de trecerile de pietoni, in loc sa se foloseasca semafoare cu buton.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.