Au tras de poșetă până s-au răspândit hârtiile pe jos. S-a sunat la 112, a venit poliția


Scene tragicomice petrecute în fața elevilor unei clase de la școala din Merei.

Între profesoara de geografie Andreea Chiricioiu și directoarea Maria Anton există un conflict vechi care a degenerat la sfârșitul acestei săptămâni.

Dar iată ce s-a întâmplat din punctul de vedere al celor două părți implicate.

Începem cu profesora de geografie care s-a plâns prima către reporterul buzoienii.ro.

„M-a hărțuit în fața copiilor care se uitau neputincioși. A intrat peste mine la oră, a vrut să dea dânsa teste copiilor în locul meu. Eu am luat din testele pe care le dădea copiilor, mi le-a smuls din brațe. Scena s-a repetat, eu le-am strâns și le-am am pus în geanta personală. Atunci directoarea a tras de geantă și mi-a aruncat materialele didactice pe jos. M-a făcut nebună pentru că am sunat la 112. Au constatat și polițiștii care au venit și au deschis în sfârșit dosar penal pentru hărțuire” – povestește profesoara de geografie.


„La sfârșitul fiecărui an școlar, la toate materiile, se susține un test de verificare a cunoștințelor. Fie eu, fie adjuncta mea, mergem la fiecare clasă și împreună cu cadrul didactic respectiv le dăm copiilor să completeze aceste teste. La ora de geografie, pentru că doamna de geografie e un caz  special la noi în școală, am mers însoțită de adjuncta mea. Doamna a fost anunțată din timp, i s-a spus în cancelarie, s-a scris și pe tablă ziua și ora. Numai că atunci când am intrat în sală, doamna Chiricioiu, de față cu toți copiii, ne-a cerut să ieșim afară. Un moment penibil, pe care am încercat să-l depășim. Am rugat-o pe profesoară să stea deoparte și am început să distribuim eu și adjuncta foile către elevi. Numai că în urma noastră, doamna Chiricioiu venea și le lua. I-am cerut să ni le dea înapoi, dar n-a a vrut și le-a băgat în poșetă. Atunci, poate a fost și greșeala mea, am tras de poșetă pentru a recupera foile. Dânsa a tras mai tare, a luat poșeta și s-a făcut că scapă foile pe jos. Scenariul a cuprins și un apel la 112. Dar, pentru noi, nu e nimic special, la orice discuție care nu-i convine, dânsa apelează 112”, a susținut și Maria Anton, directorul școliii Merei.

De notat că în săptămânile din urmă Consiliul de Administrație al școlii i-a solicitat profesoarei de geografie susținerea unui consult psihiatric.

Profesoara de geografie afirmă că directoarea și aliații ei încearcă prin orice mijloace îndepărtarea ei din școală. Pentru asta s-a recurs inclusiv la discreditarea ei, dar că s-a supus acestei umilințe, a mers la controlul psihiatric și a obținut avizul.

Documentul este contestat însă de conducerea școlii întrucât medicul care a dat parafa nu este pe lista celor acreditați de DSP.

loading...

76 de comentarii la „Au tras de poșetă până s-au răspândit hârtiile pe jos. S-a sunat la 112, a venit poliția

 • Poate și dna Directoare ar trebui sa facă un control… Nu cred ca are competente sa verifice alt obiect de studiu.

 • De cand are voie directorul să testeze elevii la o altă disciplină decât cea pentru care este calificat? Plus ca daca profesorul este intrat la clasă nimeni, dar absolut nimeni nu are voie să intre să perturbă ora. Doamna director a făcut abuz de functie in aceasta situatie.

 • Rog domnule Auras sa continuati verificarile in acest caz.
  Sunt multi profesori terorizati de directori si uneori de primari.
  La “țară” se practică astfel de metode de intimidare!

 • Ar trebui sa aflam si parerea primarului din Merei care are anumite “legaturi” cu doamna director!

 • Din punctul meu de vedere toți cei care scriu “doamna directoare” și toți cei care au pareri nesusținute de legislația în vigoare (Cod penal, Legea învățământului + regulamentele și procedurile interne ale unităților) să își facă un control atât psihiatric cât și cel al bunului simț și al gramaticii limbii române. Ne-am cam săturat să fim conduși și să auzim parerile schizofrenicilor și proștilor. Înainte să vă dați cu parerea știți câte procese a pierdut în instanță vestita profesoară Chiricioiu (care în loc să își vadă de fișa postului și să își facă orele ea creează situații de acest gen în fiecare săptămână, perturbând programul școlii, nefăcându’și datoria de profesor în cele 50 min de activitate pe care trebuie să le respecte conform unei programe, dumneaei fiind ocupată în acest timp cu uneltiri impotriva școlii și cu bârfe cu elevii, dar pe 15 ale lunii luându’și salariul întreg iar alte persoane nu pot ocupa un post în învățământ din cauza persoanelor de genul) împotriva școlii Merei și la câte reclamații i s-a dat răspuns nefavorabil din partea tuturor instituțiilor? Dar măcar știți câte a făcut Doamna DIRECTOR de la Școala Merei atât pentru școală cât și pentru comunitate? Voi ăștia care vorbiți în necunoștință de cauză cred că ați terminat facultatea la “3 Scaieți”, dacă aveți vreo facultate la activ, și vă duceți la serviciu doar ca să aveți de ce să plecați de acasă și să luați pe 15 salariu la fel ca această doamnă, fără însă a produce ceva în favoarea societății de astăzi, doar risipind alte fonduri. Și o întrebare pentru domnul “reporter”… dvs. cunoașteți Legea audiovizualului în legătură cu informarea eronată a publicului și a dreptului la imagine? Ia mai documentați-vă întâi și apoi să scoateți asemenea “articole”! Și chiar vă rog, cercetați cazul acesta în amănunt și chiar sunt nerăbdător să veniți fix tot dvs. cu un contra articol la aceste susțineri și de ce nu cu un articol în care să reliefați toate realizările doamnei director în toate școlile și gradinițele din comună, toate activitățile pe care le face, toate sponsorizările naționale și internaționale pe care le-a obținut, toate concursurile la care a participat împreună cu elevii și toate excursiiile pe care le realizează pentru copiii! Să vă fie rușine tuturor că vorbiți și vă comportați ca OILE!

 • Primarul din Merei NU stie sa scrie corect ! A facut o facultate la care examene a fost fina lui, verificati !!

  La festivalul de muzica au venit sa cante cei care vor canta la nunta la care este socru. Asa se face: se plătește din banii primariei dublu si canta gratis la nunta .

  E mafie mare la Primaria Merei, sapati putin….

 • In aceasta scoala are cineva dreptul sa-si spuna parerea?Cati profesori au patit-o pana acum? Cati profesori nu intra la ore ? Doamna director intra la ore? Cate institutii au verificat corect ce se intampla acolo? Cati parinti au fost admonestati de doamna director? Nimeni nu este informat cu nimic si nimeni nu are voie sa vorbeasca:fie parinte, fie copil, fie profesor! Doamna profesoara de geografie a terminat o facultate la zi si a fost prima pe lista la examenul de titularizare!Am fost colege! Cati au facultatea la fara frecventa si se dau cei mai tari ?

 • Felicitari, doamna profesor Chiricioiu!Sus fruntea!!De 3 ani nu va lasati si de 3 ani nu va da pace! Gresiti ca sunteti corecta?Pe “Mihaita”copilul unei profe il cunoastem toti!Cand sunteti in scoala se intra la ore la fix, in rest se uita ca se suna!Pacat ca nu vede nimeni asta!

  Cazul profesorului de religie era cunoscut in presa pentru ca doamna director sa-si aduca adjuncta !Cati profesori buni au plecat din scoala?

 • Mai ceva ca-comunism acolo!De ce vorbim de extrascolar?Sa vorbim strict de ore si de ce face doamna director acolo!Ne folosim de lege dar dansa taie in carne vie acolo!

 • Responsabila comisiei umaniste trebuia sa intruneasca comisia si la nivelul comisiei se refactau subiectele!Dar responsabila comisiei are gradul definitivat acolo si cum poate ea verifica, ierarhic vorbind pe cineva cu gradul II sau I?
  —-De cand da directorul teste?
  —-De cand are directorul voie sa puna note in alta rubrica?
  —De ce atata umilinta? Unii isi iau banii stand degeaba in scoala:verificati istoria, engleza, latina, romana, dirigentia si muuuulte alte specialitati!

 • Toti profesorii o ocolesc pe doamna de geografie!pentru ca asa li se cere! Iar noua parintilor ni se cer explicatii daca vorbim cu dansa!
  La sedinta cu parintii, nemultumiti ca doamna de engleza nu intra la ore si ca ia pus scoci la gura unui copil care vorbea neintrebat de doua ori, doamna director nu a luat nicio masura !
  Deci acolo unde trebuie avem ochelari de soare!!

  Verificati si acest caz…..s-a intamplat la clasa 0!

 • Traiasca POLITICUL!!!cum se intalneste CA in scoala doamna director? Cate sedinte tineti doamna director si cat de informati sunt profesorii si elevii? DAR PARINTII!CINE ARE ALTA PARERE, JOS CU EL!
  Macar acest cadru a incercat sa-si caute dreptatea intr-un sistem corupt….
  Pentru 0, 25%la calificativul anual nu s-a inscris la grad? De ce??
  I-ati permis ?
  A fost vreun cadru didactic prezent in CA cand ati dat calificativele? NU!

 • Dar cand ati cercetat-o pentru purtare abuziva cand de fapt era nevinovata?
  Ce spun parintii copiilor despre dansa conteaza? Cand ati vazut ca parintii o sustin ati intrat in cancelarie si nu ati mai iesit!
  Verificati cazul, domnule Auras!

  Cum a fost sanctionata??Doamna de geografie pentru ceva ce nu a facut!
  De cand asistenta sociala consiliaza copiii si le ia declaratii?

  A intarziat vreodata la ore doamna de geografie? NU!!!

  De cate ori ati cercetat-o pana acum?

  Ati uitat ce ati mai facut si altor cadre didactice??

  Au fost de acord profesorii cu aceasra evaluare pe care nu ati anuntat-o??
  Ahhh….in procesele verbale stim ca se scrie, dar le cititi in consilii ca oamenii sa cunoasca ce semneaza?

 • Art. 30 – Libertatea de exprimare
  (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
  (2) Cenzura de orice fel este interzisă.
  (3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.
  (4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.
  (5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare în masă obligaţia de a face publică sursa finanţării.
  (6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine.

 • Ultima data cand a fost cercetata disciplinar doamna profesoara, de ce nu ati spus ca este nevinovata? A gresit ca a explicat corect unui elev cum trebuie executat un exercitiu?

 • Doamna director are “Spiru”!Ia cercetati domnule reporter cate plangeri sunt la inspectorat si minister si ce raspuns primesc parintii cand nu intra la ore!!Ce romana sa invete daca dansa ii snopeste in bataie…..sufla vreunul in fata cuiva?
  Stiti vorba:o mana o spala pe alta?

  Pentru a tine o asistenta la ora un cadru didactic a fost amanat de 5 ori, ca asa a vrut directorul!Baga in restrangere pe cine vrea!
  C.A. nu sufla acolo, iar primarul si directorul cred ca sunt Dumnezeu!

 • D- na Chiricioiu de ce va este frica sa sustina elevii evaluarea sumativa la disciplina dumneavoastra? Ati declarat mai sus ca sunteti singurul profesor pregătit, ca toti ceilalti nu fac ore dar la disciplinele lor s-au dat aceste evaluări si nu s-au împotrivit. De ce faceti atâta circ? Exista o procedură. Nu dezimformati: nu da directorul testele si nu corectează directorul. Exista o comisie pe fiecare specialitate. Directorul doar monitorizeaza aplicarea procedurii. Va este teama ca elevii dumneavoastra vor demonstra ce profesor “bun” sunteti? Si de ce va deranjeaza acum primarul pentru ca tocmai ii sunteti datoare pe viata. Daca nu era dansul ati fi fost astazi profesor? Nu. Ati fi ramas branzareasa la stana sotului dumneavoastra cioban.

 • Domnule Tereaca, in primul rand nu dezinformati.Ar trebui specificat clar ca acesti copii dadusera deja testele de evaluare finala, aveau deja niste note, aceste teste se dau cu profesorul de specialitate.Nu are nici o calitate o doamna Director de romana sa dea teste la o alta materie, nici dansa cat nici ,, adjuncta,,.Cu atat ma mult sa treaca notele in catalog la rubrica unui alt profesor.Aceasta doamna Director de crede Dumnezeu?Nu s-a saturat de cate abuzuri face? Nu se gandeste ca intr.o zi toate se vor descoperi?V.a veni ziua cand nu v.a mai fi tinuta atat in brate politic.Atunci va raspundeAceste teste se dau la inceput si sfarsit de an ca si informare, aceste teste nu se trec in catalog.Doamna Director pentru a nu stiu cata oara minte cu nerusinare,Nu s.a scris pe nici o tabla de nici un test, nu a fst nimeni informat.Se stia ca acesti copii au testele date deja, nu s.a permis unui profesor sa incheie mediile copiilor pentru ca prin abuz de putere aceasta doamna Director doreste sa treaca personal rezultatele unor teste in catalog la rubrica altui profesor.Prin alt abuz de putere a dat aceste teste copilor, in ora de istorie, pentru specialitatea geografie, un profesor de romana.Ce pretentii avem de la copii nostri in aceasta scoala, cand insasi persoana care ar trebui sa fie corecta face astfel de abuzuri.Domnule tereaca,in interviul doamnei Director scrie ca a fost insotita de ,, adjuncta,,MINCIUNA. Exista camere de luat vederi in scoala.Se poate verifica ca aceasta doamna Director a fost singura in sala de clasa, sunt atatia copii martori, care in prezenta parintilor ar putea declara multe lucruri.Cu ce drept si in ce calitate un om, un director poate impinge, brusca, forta un profesor?Cu ce drept se umbla in gentile altora? Cu ce drept se ingradeste libera practica a unei meserii? Cu ce drept persoane aici vin si jignesc? Apropo de postul de geografie, domnule Tereaca informati.va cu ce medie aceasta doamna Chiricioiu a ocupat aceasta catedra? O medie foarte mare, aviz amatorilor care se dau cu parerea ca datorita primarului…El saracul nu stie sa lege 2 fraze pentru el, cum ar putea sa ajute pe altcineva? Are cineva dovezi? sa le aduca..daca nu incetati sa va dati cu parerea , sau macar nu jigniti.Ia sa se intereseze ceva cum ocupa aceasta doamna Director aceasta catedra? de cate ori a picat examenul de Director? Pana cand abuzuri in scoli? Scoala Merei este arhicunoscuta ptr astfel de abuzuri…copii hartuiti care se transfera la alte scoli, copii batuti,iar dosarele inca stau la sectia de politie din zona de peste un an de zileLa ordinea zilei un copil este palmuit in aceasta scoala.Unde sunteti dragi parinti si cum acceptati asemenea comportamente ptr copii dvs?Cati profesori au trecut prin ce trece doamna Chiricioiu astazi? Foarte multi.Cati profesori, parinti , elevi au cedat si au plecat? la fel de multi…Ce se va alege de invatamantul nostru, de copii nostri? cu asemena oameni la conducere? oameni care au uitat care le este locul si atributiile functiei?

 • Domnul Mihăilă.. am impresia ca sunteti unul dintre exercitii doamnei directoare,care se teme că doamna profesoara Chiricioiu i i va lua locul…Daca nu ar fi politicul…doamna era de domeniul trecutului la scoala din Merei.Unde sunt profesorii de alta data???Nu stiu cati i si mai aduc aminte de vechea gardă…sotii Maxim,Turlacu,Matei,Rauten,Mihalache si multi altii…Ce profesori avea scoala din Merei????Toti profesori cu grad 1…Nu ca acum ….posturile libere sunt păstrate pentru suplinitor..practica doamnei directoare…vezi posturile de educatoare și învățători…Cand vine in scoala un educator,invatator sau profesor bun..cu o facultate la zi..are grijă doamna directoare sa l discrediteze ..sa l faca sa plece..Se pare ca nu i a mers asta cu doamna Chiricioiu..un om care a muncit pentru ceea ce este..Invidiosisi carcotasi sunt destui.

 • Asa prosti cum ii consideri tu pe “primar” și pe “directoare” macar aia au niste functii, unul politic, altul prin concurs. Tu de aceea esti frustrata? Ca ai sa ramai toata viata profesoara de geografie care a facut o facultate din fonduri pentru cazuri sociale si de aceea ai fost la stat, la buget mereu? Ca ai vrea sa ii iei locul doamnei director si nu poti? Spre uimirea ta doamna director a luat concursul si va mai fi directoare ceva ani de acum incolo, fix ca iti place tie fix ca nu, iar toate comentariile astea denigratoare sunt scrise de tine doamna Chiricioiu, nu ai dormit toata noaptea vad numai ca sa iti atingi scopul. Dar de ce nu va duceti in scoala din Merei sa intrebati toti copiii si toate cadrele didactice ce parere au despre doamna Chiricioiu. De ce nu intrebati inspectoratul? De ce nu intrebati sindicatul? De ce nu intrebati primaria, politia si alti reporteri de la alte redactii? Va vor spune ei cine face presiuni si provoaca teroare. Si ghiciti ce, asta nu e niciuna dintre doamnele director…. Da, e chiar doamna Chiricioiu! Toata lumea s-a saturat de dvs.! Lasati lumea sa isi faca treaba la ore si in institutii, si vedeti’va de orele dvs., executatile corect, fiti responsabila si lasati circul. Stiti cum e proverbul, “pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti” … a fost bine cand doamna director s-a zbatut pentru tine sa te titularizeze cu “253” pentru ca nicio alta scoala nu te voia…. iar acum tu… mi-ar fi si rusine sa mai ridic ochii din pamant!

 • Nenea Daniel
  Dar ce esti bre matale?avocatul “doamnei directoare”?
  Caci este o diferenta intre doamna director si doamna directoare!
  Cu atatea merita,de ce nu aderă la postul pt ministrul educatiei sau aici la Buzău sefa la inspectorat :)))
  Auras fii tare bagă-i în măsa pe toți!

 • Nenea Gabriel
  Nu imi place “tonul” cu care te exprimi
  Primar este pus politic prin voturile cetatenilor
  Iar directorii de scoli sunt pusi de primar(daca nu stiai documenteaza-te)
  Si vb frumos la adresa unei doamne.
  Ma gandesc,ca ai fost nascut si crescut de o doamna…respectul unde este???

 • Cel mai probabil directoarea are ea o cunostinta care trebuie bagata pe post si o incomodeaza ca postul e deja ocupat, asa ca apeleaza la tot felul de metode de hartuire sa elibereze postul pentru cine trebuie.
  Se practica destul de des in invatamant din pacate.

 • Doamna directoare este o mizerie și o obraznica..asta din cauză că doamna profesoara a fost prea ingaduitoare și a zis că nu vrea să facă rău..plângere penală pentru abuz în serviciu și pentru hartuire oameni buni..nu mai stați să îndurați și să fiți călcați în picioare de niste gunoaie..persoanele de genul Doamnei directoare trebuie să meargă la Pușcărie nu sa conducă instituții ..Dumnezeu să vă binecuvinteze!!

 • #Sebi 79 …eu zic sa te documentezi tu! Daca la tine la stana la Ciobanoaia asa se pun directorii, e fix problema ta. In lumea noastra reala directorii se pun prin concurs organizat de Ministerul Educatiei. Daca doamna profesor se crede atat de inteligenta, de ce nu candideaza chiar ea pt Presedintie? Ca sunt sigur ca din punctul ei de vedere nici macar acel post nu o va multumii la cat de desteapta de crede ea. Si asta nu se numeste decat schizofrenie, poate din aceasta cauza a fost indrumata si catre un control psihiatric de catre scoala, inspectorat si medicina muncii! Poate o sa ai gura aurita si se plictiseste doamna director de functia ei ca si asa a realizat destule acolo si va ajunge mai mult decat iti imavinezi tu! Vom trai si vom vedea!

 • Doamna profesor a mai fost jignita:”mai fata”, “ciobanita proasta”, “nesimtita””nebuna”, mai bine ardeai si tu in focurile iadului””mincinoasa”pentru care sarmana a incercat sa-si caute dreptatea in instanta!Dar, nimeni nu o opreste pe doamna director sa se opreasca, nici macar acum!

 • Postul e ocupat datorita doamnei director ca i-a dat sansa acestei nesimtite sa se titularizeze si acum scoala s-a transformat intr-un iad din cauza acestui profesor de geografie fara scrupule! De ce nimenu nu a vrut sa o titularizeze? De ce in toate scolile pe unde a fost a avut probleme atat cu parintii cat si cu colegii? Astia care ii tineti partea, cu cate kg de branza de oaie v-a mituit si cu cate kg de carne de vita? Asa va vindeti voi? Sa va ramana in gat! Nimicurilor!

 • La cat se “sarmana” cu duhul e nicio instanta si nicio institutie nu ii da dreptate si nu ii va da vreodata si stiti cum se spune, cine se aseamana se aduna, ce pretentii sa avem de la voi daca voi sunteti fix de teapa ei? :))) Rusinicaaa, rusinicaaa, rusinicaaaa!

 • Felicitari doamna director pentru tot ceea ce ati facut pentru noi! Noi elevii din generatiile trecute va iubim, va respectam si va sustinem! Datorita dumneavoastra avem un viitor acum! Fiti tare si nu va lasati!

 • Ce director a reusit sa faca intr-un timp atat de scurt dintr-un camin paraginit, o scoala atat de frumoasa plus multe alte reabilitari in toata comuna iar altii au stat si au dormit pe ei zeci de ani? Ce director acorda burse de merit copiilor scolii? Ce director obtine sponsorizari si imbraca copii saraci din cap pana in picioare + rechizite? Ce director acorda pachete pentru toti copii din toate scolile si gradinitele din comuna la fiecare serbare?Doamna, va multumesc din suflet pentru sprijinul acordat fetitei mele si tuturor copiilor din scolile dumneavoastra.

 • Mii de aprecieri acestei doamne director. O persoana exceptionala atat profesional cat si ca om. Am avut sansa sa o cunosc, tot ceea ce face, face din pura pasiune, si cu un profesionalism demn de urmat! Eu ca director am avut foarte multe de invatat de la dumneaei in ceea ce priveste organizarea interna, activitatile, concursurile si examenele. E la zi cu toata legislatia invatamantului, cunoaste toate procedurile interne si poate organiza oricand orice fel de activitate doresti pentru ca are in spate multi ani de munca si perfectionare. Un asa director mai rar. Daca toate scolile ar avea un asa director, am scoate copii performanti in fiecare an iar cadrele pasionate de a-si face meseria vor fi in majoritate!

 • Mariana, nu directorul face toate astea, ci legea din Romania, care e plina de ajutoare sociale si fonduri de reabilitari. Directorul nu are nici un merit pentru ele, oricine ar fi directorul acele fonduri tot vor veni daca nu se schimba legea.

 • Pai si atunci de ce nu fac asta toate scolile din toata tara daca legea o permite? Daca ar fi asa, niciun copil nu ar mai fi sarac si ar avea cu ce sa mearga la scoala. E vorba si de om ca persoana, daca vrei sa ajuti sau daca vrei sa nu te complici! Doamna noastra ne-a ajutat si s-a implicat mult si suntem alaturi de ea. Numai eu stiu de cate ori ma duceam la dumneaei la scoala plangand si m-a ajutat si m-a indrumat cu ambii copii si imi zicea mereu: tu trimite-i la scoala ca totul va fi bine.

 • Hai sa fim seriosi…Ce merit are această doamna pentru rebilitarile făcute la școli???Trăiască politicul..La ce școli a dat burse???De la ce școli provin elevii pe care i imbraca??De ce nu spuneti cati dascăli tineri,,si au luat o de la dna directoare”??

 • Doamna director, fiti tare! Asa cum ati fost dvs. alaturi de noi mereu, si cand faceam boacane, si cand eram cei mai buni elevi, si noi la randul nostru va sustinem. Eu nu o sa uit niciodata ziua in care am venit la dvs., in clasa a 12-a fiind, plecand de atatia ani din scoala dvs., si v-am spus ca parintii mei nu vor sa ma duc la facultate iar dvs. ati spus sa stau linistita si sa vin a doua zi cu ei la dvs. la scoala. Le-ati spus ca imi dati dvs. bani de la dvs. sa ma inscriu la facultate numai sa ma lase sa ma inscriu pentru ca sunteti sigura ca o sa intru la buget si ca voi reusi sa termin facultatea cu bine. Acum sunt ultimul an, in fiecare an am fost la buget si am primit si bursa de merit si asa am reusit sa fac ceea ce imi doresc! Va multumesc ca ati fost alaturi de mine atunci cand nimeni nu mai credea in mine, ati vazut in mine mai mult decat au vazut parintii mei, mi-ati fost mai mult decat o mama. Va iubesc si va stimez si va voi fi recunoscatoare mereu. Nu renuntati niciodata, noi avem nevoie de dumneavoastra, avem nevoie sa scoateti noi generatii, oameni buni, ambitiosi si culti, noi cei care v-am facut sa urmati aceasta profesie, NOI…. COPIII DUMNEAVOASTRA!

 • #Anonim…..Dar tu ce merit ai? Doar ca stai toata ziua si dai niste comentarii? A auzit cineva ceva de tine? Nu! Intra pe site’ul scolii si pe fb scolii sa vezi cate sunt facute in acea scoala de catre ambii directori plus toate cadrele didactice care au ca tel primordial binele elevului nu interesul personal. De doamna Chiricioiu a auzit cineva? Ce a facut aceasta doamna? S-a remarcat in vreun fel in vreo scoala pe unde a fost? In afara de scandaluri pe la toate institutiile ce stie sa mai faca? Sa faca si aceasta doamna ceva memorabil in viata ei si apoi sa se ridice cu pretentii de orice fel!

 • Daca toti acei “dascali tineri” de care vorbesti tu erau ca doamna Chiricioiu si ca tine, e clar, bine ca s-au dus! Nu avem nevoie in invatamant de lepre care vin doar sa isi ia banul, sa barfeasca si atat. Avem nevoie de oameni dedicati, cu tact pedagogic si modalitati noi nu predare, care organizeaza diferite activitati care sa stimuleze elevul sa vina cu drag la scoala, nu sa le turuie lectia din carti deja tiparite, ca asa si noi acasa putem sa ii punem sa invete din carte, si atunci, ce rol mai are scoala? Destepti de credem toti, nu? S nu foloseasca material didactic adecvat, limbaj adecvat, sa nu urmeze programa si sa le predea aceeasi lectie de 100de ori ca ii e lene sa se pregateasca pentru altceva. Cati profesori sunt ca doamna Chiricioiu care la ora de geografie nici macar nu are bunul simt sa aduca harta sa le arate ceea ce le preda? Ce pretentii sa avem atunci de la acesti “dascali tineri” sa foloseasca metode noi de invatare si de predare? Dar atunci, de ce avem pretentii pentru directori sa accepte aceste scursuri ale societatii? Iar directorul de la Merei nu e singurul care intampina astfel de probleme. Pe la toate scolile sunt asemenea specimene care nu au ce cauta alaturi de elevii nostri!

 • Mariana, ca sa aiba copiii bani trebuie sa se duca la munca putorile de parinti, nu doar sa stea acasa cu cracii in sus sa toarne copii fara numar. Numai la ajutoare sociale iti este gandul, la munca nu, aia e nasoala, e mai usor sa incingi partide sa te puiesti si apoi sa intinzi mana sa furi din bugetul statului constituit de oamenii muncitori.

 • Uite una ca mine, care are 2 copii, ii da de mancare doamnei profesoare Chiricioiu, ca daca astea tampite asa ca mine nu mai fac copii, nu mai sunt nici posturi pentru profesori in scoli.

 • O femeie, o colega si un director deosebit! Jos palaria! Va felicit doamna Anton!

 • O minunatie de scoala si de cadre didactice (cu mici exceptii). Pacat ca unii vor sa strice imaginea! Nu va descurajati doamna director Anton, daca nu erati persoana importanta si nu realizati atatea lucruri, nu le era teama de corectitudinea dumneavoastra si nu va mai considera un ghimpe in coasta! Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii! Va laudam si va admiram! Numai un mojic nu e capabil sa recunoasca ce ati facut dumneavoastra. Astept urmatoarea carte scoasa de dvs. cu mare interes, doamna Anton!

 • Fapta ,fapta pe care doamna sefa a facut-o, cum este?Continua sa-si jigneasca colega si aici!De ce va ascundeti cu anonimat?
  La orele dansei intra?Intra!Vorbiti doar in cunostibta de cauza!

 • Un exemplu de om, doamna director! Macar sa realizam si sa fim toti macar pe jumatate. Dumnezeu intotdeauna face dreptate, nu ne ramane decat sa asteptam!

 • Chiricioiu asta numai belele face pe unde se duce! Ba se certa cu maicutele de la manastire, ba cu directorii, ba cu inspectorii, ba cu medicii, ba cu politistii. Halal om! Huuuooo! Dispari din invatamantul romanesc! Nu avem nevoie de tine! Jos ciobanii! Ceea ce i-ai facut maicutei de la manastirea Ciobanoaia nu o sa ramana asa. Va intoarce Dumnezeu roata!

 • Inspectoratul si Ministerul ce fac? Dorm? Pentru ce ne trimitem copiii la scoala? Sa fie bataia de joc unor astfel de profesori ca aceasta Chiricioiu care altceva nu stie decat sa stea pe telefon, sa le spuna copiilor ce mai fac colegii ei, cu ce reclamatii se mai duce pe unde se mai duce si cum o urmareste pe doamna directoare tot timpul? Trimit copilul la scoala sa invete ceva, nu sa il intreb ce a facut astazi si sa imi spuna ca a fost lejer, ca aia a vorbit toata ora de ale ei, nu i-a ascultat, nu le-a predat! Are 2 foi scrise in caiet tot anul! Nu se poate asa ceva! Dati afara un asemenea profesor! Ce mai asteptati? Vreau un viitor pentru copilul meu, de barfe suntem toti satui!

 • Haideti sa ne unim cu totii, sa facem o petitie pentru inspectorat si minister, sa cerem sa plece aceasta doamna Chiricioiu de la Scoala Merei! Sa vina o comisie de specialitate sa analizeze acest caz care ia amploare pe zi ce trece si sa ia masurile necesare! Aceasta femeie strica imaginea scolii, iar cei care au cel mai mult de suferit sunt copiii si apoi cadrele didactice. Nu vrem un asa mediu pentru elevii nostri!

 • Doamna directoare vaaaaaa iubiiiiiimmmmm!

 • Doamna directoare, nu va lasati, partidul e cu dumneavoastra… sa dam afara toti nenorocitii care nu sunt cu partidul. Vom merge pana la capat cu ajutorul lui Dragnea si vom nenorocii saraciile care nu sunt cu noi.

 • In frunte cu tine #Anonim! Ai luat o galeata de la x culoare si gata, faci galagie anti anumite partide? Sau ti-ai umplut putinile cu branza de la “ciobanita” si te-ai apucat de “urat” pe aici? :)))))

 • Eheeee, cumatra!Dar cand mancai pe gratis produsele bio, ce bune erau!!!!Se vede ca le duci dorul!

 • Eu? Eu nu mananc de la nespalati… in schimb tu… accepti orice! Am bani suficienti incat sa imi permit tot ce imi doresc, nu sa fiu la mila cuiva si apoi sa ma santajeze cum au chef!

 • Rusine ambelor cadre didactice. Este necesara interventia ISJ Bz.Se duce invatamantul de rapa cu asemenea cadre didactice. Comentariile ………

 • Nu este ok ceea ce se intampla in acea scoala, pe copii am inteles ca ii agreseaza daca nu sunt cuminti. Eu as spune sa fie elimimata din scoala aceea.

 • Doamna director e prea civilizata sa intervina in mocirla ta! Cadrele didactice din acea scoala, parintii si elevii stiu foarte bine situatia si o sustinem pe doamna director… iar vocabularul tau e cel de al unui cioban… este cel de joasa speta ca cel al doamnei Chiricioiu si ca cel al sotului ei care ameninta pe toata lumea, atat pe cei din scoala cat si pe cei din primarie ba ca ii calca cu masina, ba ca nu stiu ce le mai face, acelasi vocabular ca al tau… iar la domnul primar voi v-ati dus cu interventii, nu altcineva…. asadar… DOMNULE CHIRICIOIU, invatati sa vorbiti civilizat, ca sunteti tata…ce exemplu sunteti pentru copii dvs? Dar totusi, ce pretentii sa avem cand nu v-ati invatat nici macar copii sa dea “buna ziua” cadrelor didactice cand intra in scoala sau cand se intalnesc cu ele pe strada! Halal familie! Altfel va credeti toti destepti, veniti la sedinta cu parintii si dati voi sfaturi cum sa isi tina dirigintele clasei fiului dvs. orele, cum sa isi faca directorul treaba, ca nu e suficienta fisa postului, contractul si regulamentele pe care le detine, cum sa isi faca intreg C.A procesele verbale, ce decizii sa ia Inspectoratul si ce sa scrie in procese Politia venita prin apelul sotie dvs. la 112, dar care totusi refuza sa depuna vreun fel de declaratie si ii instruieste dumneaei pe domnii politisti cum sa isi demareze ancheta. Asa destepti, rar mi-a fost dat sa intalnesc! Va mai suporta pamantul oare? Nu stiu cum de nu v-ati luat pamant pe Luna pana acum… ca planeta asta e prea mica pentru voi… DESTEPTILOR! Sa fiti in stare sa realizati ce au realizat altii si apoi sa aveti curajul sa ridicati ochii din pamant… dar prostul… nu e prost destul pana nu e si fudul.

 • Tocmai asta este si scopul, sa o denigreze pe doamna director! Aceasta nu le raspunde provocarilor de niciun fel, amenintarilor, insultelor si jignirilor si nu au ei sansa sa o tavaleasca in mocirla lor, nu e bine sa te certi niciodata cu un prost, pentru ca te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta! Iar aceasta e oftica persoane frustrate, ca doamna director nu riposteaza urat in niciun fel si nu au ei cu ce sa o santajeze, asa cum fac cu alti parinti, alte cadre didactice, alti functionari publici care au acceptat “pomana” lor iar acum sunt cenzurati! Doamna director de fiecare daca cand a avut un incident de genul, a informat intai ISJ-ul, consilierul juridic al ISJ-ului, avocatul scolii, consiliul de administratie, consiliul profesoral si apoi au luat decizii impreuna respectant legislatia in vigoare. S-a respectat orice pas legal iar acest lucru ii deranjeaza si ii frustreaza! Ne-am saturat de gargara voastra acida si de timpul pe care ni’l irosim cu voi! Nu va puneti si voi niste semne de intrebare atunci cand 100 de oameni spun ca nu e ok ceea ce faceti, si voi tot continuati? Nu era mai frumos daca va vedeati de catedra dvs. si nu recurgeati la astfel de mitocanii nefondate? Adevarul se stie oricum peste tot, si la ISJ, si la Politie, si la Minister, si la Instante, si nu veti avea niciodata castig de cauza, oricat de mult va straduiti! Acordati timpul liber copiilor dvs. si cresteti’i frumos, pregatiti-va in tot acest timp pentru a va imbunatatii performantele profesionale si lasati rautatile, frustrarile si intrigile. Nu aduc nimic bun!

 • Doamna director, de ce nu va adresati organelor abilitate? De ce nu depuneti plangere impotriva acestui cadru didactic care a terorizat judetul? De ce nu va adresati instantelor judecatoresti sa ii desfaca acel contract de munca pentru nenumeratele abateri pe care le face si pentru imaginea denigratoare pe care v-o creeaza, pentru atmosfera tensionata pe care o are cu elevii pe care ii jigneste, le impune, le ordona si cu cadrele didactice pe care le urmareste pas cu pas? Luati masuri! Asemenea om nu trebuie tolerat!

 • * Doamna director, de ce nu va adresati organelor abilitate? De ce nu depuneti plangere impotriva acestui cadru didactic care a terorizat judetul? De ce nu va adresati instantelor judecatoresti sa ii desfaca acel contract de munca pentru nenumeratele abateri pe care le face si pentru imaginea denigratoare pe care v-o creeaza, pentru atmosfera tensionata pe care o are cu elevii pe care ii jigneste, le impune, le ordona si cu cadrele didactice pe care le urmareste pas cu pas? Luati masuri! Asemenea om nu trebuie tolerat! *

 • Stiti de scandalul pe care l-a avut aceasta familie cu maicutele de la Manastirea Ciolanu? Aceste maicute cu ce au putut sa le greseasca? Chiar asa nu au frica de Dumnezeu? Dar uite ca Dumnezeu nu doarme, chiar zilele trecute le-a ars ferma de la un scurtcircuit! Asta e forta divina! Isi ispasesc pacatele pe care le-au facut si au nenorocit oameni nevinovati! Doamna aceasta in toate plangerile pe care le-a depus are numai greseli gramaticale, si se crede un profesor desavarsit! Cum a luat ea titularizarea cu nota mare daca habar nu are sa scrie corect gramatical? Cum le poate preda elevilor? Cum le poate corecta lucrarile? Stiti de ce i s-a cerut un control psihiatric? Pentru ca doamna are antecedente, a fost internata la Bucuresti la sectia Psihiatrie! Cand se intra in invatamant, acesti profesori nu dau si o testare psihologica/psihiatrica? De aceea copiii nostri ajung sa fie abuzati si maltratati de catre cadrele didactice! Domnule Ministru al Educatiei, puneti la punct legislatia invatamantului privind angajarea cadrelor didactice, nu e posibil sa ne fie teama sa trimitem copii la scoala ca nu cumva sa fie abuzati sau maltratati! Impuneti controale stricte psihiatrice la intervale scurte de timp, nu doar o adeverinta de la medicul de familie.

 • Manastirea Ciobanoaia*

 • Din multitudinea de comentarii postate,se pot trage cateva concluzii: 1 – scoala din Merei chiar este o scoala sau o “sectie” a Spitalului de psihiatrie de la Sapoca? : 2 – comentariile apartin in mod evident, in mare parte atat “impricinatilor” si sustinatorilor acestora,cat si unor “neutrii”,interesati doar de circul si scandalul din “scoala”; 3- desi in unele comentarii se ridica problema gramaticii Limbii romane,sunt destui repetenti la acest capitol,ceea ce ne arata nivelul lor precar de pregatire; 4 – in proportie de peste 51 %,este evident ca numirile in functii nu au numic in comun cu pregatirea si competenta profesionala, iar despre deontologie profesionala nici nu poate fi vorba ; 5- nestiind daca cei de la ISJ au sau nu cunostinta despre aceste tensiuni si anormalitati de la aceasta “scoala”,cred ca se impune o ANCHETA SERIOASA SI CORECTA a starii de fapt.Iar daca stiu despre aceasta situatie si nu au luat masuri,sunt la fel de vinovati ca cei implicati in acest taraboi; 6 -daca situatia se va perpetua si vor continua aceste “dispute” ce nu isi au locul intr-o institutie de invatamant,rezultatele obtinute de elevi vor fi la nivelul “succesurilor” de la examenele de capacitate si de BAC si vor creea noi generatii de “analfabeti cu diplome”……..Sunt multe de spus,dar cred ca este cazul ca cei care genereaza aceasta situatie la aceasta scoala si ISJ sa se aplece cu toata atentia,seriozitatea si corectitudinea asupra cazului si sa ia masurile necesare.Daca nu,………faceti “bors”!

 • Ar trebui facuta o verificare la situația promovabilitatii examenului de capacitate a elevilor de la școala Merei…Ar fi bine de stiut cam ce note s au luat la limba și literatura română in ultimii ani.

 • Cei care au amintit de necazul care s a abătut asupra fermei deținute de doamna profesoara..ar fi bine sa se abțină…Cel care urca o scară.. trebuie să si o coboare…asa ca…

 • Pe-ni-bili…cu toții!Acolo nu e școală…e circ.Ce exemplu oferiți copiilor?Cum să le mai respecte pe directoare, pe profesoară, când citesc anomaliile astea de-aici?Aveam părere bună despre oamenii din comuna Merei…o comună mare, “cu gospodari unul și unul” cum zice Creangă.Nu vă amestecați în mocirla asta. Rușine și celor două cadre pentru spectacolul oferit în fața elevilor!

 • Domnule reporter oare de ce nu inchideti aceste comentarii? Vi se pare normal ca aceasta familie sa fie jignita aici de fel si fel de persoane care se ascund in spatele unui calculator? Vi se pare normal sa se ajunga la amenintari si jigniri si sa fie implicati copii , sot, afacere? Cred ca ati uitat despre ce este stirea.Un X director dintr o scoala Y agreseaza.impinge.bruscheaza un profesor in timpul orei de fata cu un anumit numar de eleviASTA ERA STIREA NU? Cum permiteti sa fie denigrate aceste persoane cand puteti foarte frumos sa inchideti comentariile.iar cei care au ceva de spus.sa se adreseze instantelor.Nu va este rusine? Cum puteti acuza fara sa stiti despre ce este vorba? Aici nu este vorba despre performantele lui x si y si nici de cat de bun este unul in defavoarea celuilalt.Stirea este despre un director care face abuz de putere doar ptr ca.i este scris pe frunte DIRECTOR…Unde este posibil ca un director sa impinga si sa bruscheze un profesor in clasa de fata cu elevii? Indiferent ce divergente sunt intre ele nu credeti ca deja s.a ajuns prea departe? Mai bine opriti comentariile pana nu se ajung la alte jigniri si minciuni care pot leza anumite persoane.Este clar ca sunt 2 tabere si se scriu multe minciuni.iar cei care afirma lucruri aici ar fi bine sa aiba si dovezi ptr ca nu se stie cand cineva poate radpunde ptr ceea ce afirma.

 • Voi ăștia care o jigniți ca ciobanita ca branzarita si multe jigniti despre fam.dansei, voi dc nu ati invatat ca dansa sa deveniți profesori???Voi dc nu faceti ce a fact dansa?? Sa va fie vouă rusine ca de asa e romanu nostru ” din tânăr o face armasar”
  Iar cei care va bucurați de raul dansei despre incendiul care ă act loc la ferma soțului nu va bucurați prea tare ca sar putea sa va dea dumnezeu si vouă si atunci vedeți ce inseamna .
  Rusine sa va fie ca ati lungito atât dacă aveați ceva de al tren sa comentați pe subiect nu despre ce a fact dansa de cum e soțul si mai ales copii rusine vouă si rusine doamnei directoare din Merei

 • La ce comentarii sunt aici din partea directoarei, e clar ca acea profesoara a deranjat mafia de partid din institutie rau de tot. Si toti vor sa o elimine sa poata fura linistiti si sa joace cum vor ei in institutie in liniste. Inteleg ca supararea lor e ca profesoara sesizeaza toate neregulile din institutie organelor abilitate, iar directoarei si argatilor ei nu le convine acest lucru, le placeau vremurile cand toata lumea tacea si ii lasa sa joace cum vor ei. Asta se intampla dupa ce 25 de ani cetatenii au fost invatati sa taca din gura ca era societatea corupta de sus pana jos… acum ca a inceput sa se miste ceva in tara si sa mai apara si oameni care cerceteaza si pedepsesc infractiunile au turbat coruptii si vor sa omoare pe oricine nu e in clanul lor de corupti.

 • Nenea Gabriel
  Se vede ce fel de om esti
  Mi-as pierde timpul cu tine si comentariile tale!
  Nu ma indoiesc,probabil esti pantofarul “Directoarei”
  Auzi la tine!concurs la Ministerul Educatiei???
  Off off mai mai

 • #Iulia… de unde stii tu ce s-a intamplat in scoala? Stirea e stire, redacgorii fabuleaza! Cine pe cine a bruscat? Esti total dezinformata! Noi avem filmarea, tu ce ai? Doar s-a tras de fisele xeroxate ale scolii si doamna Chiricioiu de nervi a inceput sa arunce cu alea pe jos…. alea au fost aruncate din mana ei nu din mana altcuiva, pentru a provoca acest circ, nu stie ce sa mai faca pentru ca de 3 ani nu are castig de cauza la nicio institutie! Scoala nu e proprietate personala si functioneaza dupa anumite reguli si proceduri pe care trebuie sa le respecte atat directorul cat si cadrele didactice, numai ca unii se cred prea inteligenti sa respecte ei ceva, ei vor sa respecte doar ce le convine, dar intr’o societate nu asa se procedeaza, dar voi ce sa stiti cand sunteti fix de teapa ei?! De abia astept sa revin cu deznodamantul tuturor faptelor “procesate” de acest cadru didactic!

 • Domnule Tereaca, de ce nu te duci la Scoala Merei sa ti se arat toate hotararile definitive ale instantelor care sunt date in favoarea scolii si nu in favoarea acestei doamne Chiricioiu, toate raspunsurile venite de la Minister, Inspectorat, Sindicat, ITM si alte institutii care sunt toate in favoarea scolii? De ce nu mergeti sa vedeti cererile aberante pe care le face acest cadru didactic in fiecare zi si sa intrebati colegii, copiii, parintii si alte institutii colaboratoare cu scoala ce parere au despre acest “cadru didactic”? De ce nu mergeti sa vedeti ce falsuri prezinta aceasta doamna ca proba pentru comisia de disciplina si pentru CNCD? De ce nu mergeti sa vedeti cate abateri disciplinare are aceasta doamna? Aaaa.. va e mai usor sa va abereze 2 vorbe la telefon iar dumneavoastra sa scoateti o stire bomba? Se merge pe dovezi sau doar pe ochi frumosi? Mergeti si luati toate dovezile pe care le are scoala, si apoi faceti o stire bomba despre un cadru didactic terorizant, va garantez ca o sa aveti mult mai multe vizualizari!

 • Dar chiar doamna Alina , faceti publice aceste lucruri va rugam.Din cate se pare si din ce relatati sunteti un cadru didactic in acea scoala..haideti sa vedem faceti public presei tot ce aveti daca aveti.. Nu iesiti sa latrati si sa denigrati daca nu aveti dovezi.. HAIDETI SA VEDEM DACA AVETI TUPEU SA DATI ACELE FILMARI SI CATE HARTII AVETII DE ARATAT.. terminati o data cu circul daca nu aveti nimik de aratat si avevi grija cu jignirile, ca eu nu am jignit nici pe dvs nici pe altcineva aici.

 • Doamna Alina probabil ca sunteti unul dintre cei intrati in invatamant pe usa din spate…Dacă au fost tineri care au plecat din școlile pe care le ,,pastoreste”doamna director sa stii ca am cunoștință despre tineri care au plecat din aceste școli foarte bine pregătiți…cu facultatea facuta la zi si master…Apropo pentru cine anume tine pe loc posturile care sunt libere pe raza com.Merei…si sunt ocupate de persoane slab pregătite..??
  Dacă sunteți cadru didactic nu mi a si dori sa fiti dascălul copiilor mei.Sunteti sub orice critica ..un om lipsit de valoare care nu stie altceva decât să jignesc..sa arunce cu noroi in aceasta familie de oameni muncitori..care s au ridicat prin propriile lor eforturi.Si dv.si dl Daniel nu ve ti reuși să realizați ce au realizat ei si daca va mai da d-zeu o viata.Nu va este rusine sa o faceti pe dna profesoara ,,ciobanita…oierita…jegoasa…”Sa va fie rusine…Gândiți va ca exista un D-zeu…

 • primarul e devina

 • În legătură cu unii soliști care au cântat la festivități chemați să cânte la spectacole la merei au cântat și la primar la cele două nunți unde a fost socru +la botezul recent căutați și veți descoperi adevărul sunt multe nereguli la primarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.