Au trecut 3 ani. Buzoianul trăiește! Niciun cancer!

Buzoianul din fotografiile de mai jos se numește C-tin Stănculeanu.

Are 68 de ani, iar în urmă cu 3 ani a primit pe holul unui spital din București o veste cruntă: „Aveți cancer!”

Familiei i s-a spus mai mult: „Va mai trăi 2-3 luni maximum. Dați-i morfină, cancerul de pancreas e teribil de dureros”.

Diagnosticul teribil emis de spitalul Bagdasar Arseni din București: tumoră de pancreas necrozată!

Familia i-a procurat bărbatului morfină și a așteptat sfârșitul acestuia. Nu i s-a mai făcut chimioterapie, considerându-se că „oricum va muri” și că acest tratament sever i-ar putea aduce mai devreme moartea.

Numai că, surpriză, lunile au trecut, ba chiar anii, iar bărbatul cu pancreasul făcut praf de cancer nu mai murea!

În tot acest timp a continuat să ia morfină, iar doza i-a fost mărită.

Recent, când s-au împlinit trei ani (!) de la diagnosticul cumplit, bărbatul a făcut un RMN la spitalul din Buzău. Surpriză, medicul din Buzău n-a văzut niciun cancer la pancreas!

Familia a mers apoi cu bărbatul, pentru a doua părere, la București, la Fundeni. „Nu are cancer”, a venit confirmarea.

Altă belea, dependent de morfină!

Familia n-a putut să se bucure prea mult după ce diagnosticul de cancer a fost infirmat. După 3 ani de injecții cu morfină, bărbatul a devenit dependent. Similar unui dependent de droguri. Numai că, în cazul morfinei, cel puțin în România, nu există cură de dezintoxicare. Niciun spital și nicio clinică, fie ea și privată, nu-și asumă internarea buzoianului pentru a-l scăpa de dependență.

Fiica buzoianului e disperată și cere ajutor pentru a-l scăpa pe tatăl său de această dependență. A încercat să limiteze doza dar bărbatul a dat semne de sevraj

Concluzie. Vai de noi

Avocatul Adrian Cuculis a numit această speță „cel mai grav caz de malpraxis din România”.

Ce bine că domnul Stănculeanu n-a comis în acești trei ani vreun gest disperat! Ce bine că nu s-a ajuns la chimioterapie. Ar fi putut omorî omul degeaba!

Avocatul va deschide în numele domnului Stănculeanu și a familiei acestuia proces și va cere despăgubiri de 1 milion de euro.

Sursă foto și text, jurnalul TVR

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Au trecut 3 ani. Buzoianul trăiește! Niciun cancer!

  • … încă o dovadă că greu să fii bolnav în România!…

  • Incredibil!
    Practic, omul avea alte afectiuni, iar medicii, in loc sa i le trateze, i-au atenuat durerile cu morfina. Dupa trei ani, nu doar ca a devenit dependent, dar probabil ca si acea afectiune dureroasa s-a cronicizat. Spun asta pentru ca eu cred ca morfina a luat-o, totusi, pentru dureri, nu doar asa, „in caz de…”, adica doar pentru ca i s-a prescris.

  • Greu de demonstrat malpraxisul. Avocatul apărării poate susține că diagnosticul a fost corect dar între timp pacientul s-a vindecat miraculos. Este invers ca la vaccinurile covid. Nu poți demonstra că după câțiva ani de la vaccinare stopul cardiac a fost din cauza vaccinului.

  • Pixele, daca ai avocat bun, poti demonstra si ca omul asta era un drogat de cea mai joasa speta care a venit la medic cu radiografia unui bolnav de cancer, sa poata obtine droguri, iar acum trebuie sa-i plateasca daune medicului pentru defaimare. La noi in justitie e posibil orice daca dispui de suma necesara.

  • Mda, a aparut iar geneticianul, elev eminent in scoala la toate stiintele exacte, care sintetiteaza stirile dupa Feisbuc ca sa le traduca in propria realitate, apoi emite propriile concluzii medicale, el fiind maistru pe la vreo fabrica de sosete. Super !

  • Am trecut printr-un episod asemănător, dar eu am apucat să fac și chimio și operație în urma căruia sa constatat că a fost o fibroza chistica.

  • Ei sunt „îngerii din linia întâi „!

  • Am o cunostinta care a patit exact la fel….dar in Buzau ! Nu o sa dau numele chirurgului care l-a nenorocit (este vorba de o doctorita care intre timp cred ca s-a si pensionat, atat de vechi este cazul – are mai bine de 10 ani)…Omul (adica pacientul) se prezinta in urgenta la Spitalul Judetean Buzau cu tulburari digestive si ghinionul lui, de garda in chirurgie era doctorita X ! Doctorita ,care-l consulta si decide : CANCER DE COLON !!! Trebuie sa te operezi imediat, altfel….Si omul (sarac cu duhul, ca nu are prea multa carte) o asculta ca deh…daca asa a zis doamna doctor…Se prezinta la operatie, doctorita il mutileaza (ii taie colonul, ii pune punga…etc..etc…adica interventie ca la carte, ce mai) si apoi il trimite acasa (dupa convalescenta..evident) ! Apoi, mergand periodic la controale, doctorita ii tot spunea „ce mare noroc ai avut ca m-ai prins pe mine in garda ! Altfel erai mort ! ” Omul traieste bine mersi si astazi…nu are absolut nici o problema, doar ca este mutilat si nimic altceva ! A avut o banala enterocolita pe fondul unui colon iritabil ! Asta a fost tot ! Si pentru asta, acum umbla cu punga dupa el ! Mare „noroc” a avut cu doctorita, ca l-a scapat de cancer !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.