„Mama sa l-a văzut stând pe scări. Apoi, nimic”

Îngrijorare maximă pentru familia unui tânăr de 19 ani din comuna buzoiană Pietroasele, unde locuia alături de bunici.

Mama sa a anunțat de joi poliția. Deși a fost dat în urmărire națională și internațională nu s-a primit nicio veste după cinci zile.

„Ultima dată a fost văzut la secția de poliție eliberări permise auto din judetul Buzău de pe strada Chiristigii. A fost mama lui la secția de poliție să vadă pe camere și a fost văzut stând două minute pe scări după ce a ieșit din camera unde a dat sala. Apoi a plecat. Ăla a fost ultimul moment în care a mai fost văzut”, a anunțat o rudă pe facebook.

Tânărul dispărut se numește Băbuș Alex Roberto. Este originar din Smeeni, dar locuia cu bunicii în Pietroasele, părinții fiind despărțiți. Alex Roberto a lucrat în ultimii doi ani în Germania și Olanda alături de tatăl său la o fabrică de împachetări cosmetice.

Ultima oră: Tânărul de 19 ani a fost văzut sâmbătă seară la un cinema din Bacău. Acesta și-a uitat în sală un rucsac unde avea inclusiv câteva documente pentru obținerea carnetului

„Mare rugăminte asupra fraților și prietenilor din județul Buzău și de pretutindeni. Cerem ajutorul tuturor pentru a-l găsi. A dispărut fără urmă. Este verișorul meu și sper din tot sufletul să îl fi văzut cineva…Dacă există careva care l-ar fi putut vedea să mă anunțe la numerele de telefon 0784.311.769 s-au 0238502085. Treaba e serioasă. Rog seriozitate” – anunț verișor

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„Mama sa l-a văzut stând pe scări. Apoi, nimic”

  • Intrebarea e daca a luat sala sau nu… ca daca nu, deja poate intra in scenariul cu podul de la Maracineni care e popular anul acesta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.