Au venit 14 din cele 15 autobuze din Olanda. Iată când le vom vedea pe străzile Buzăului

În autobaza Trans-Bus de pe strada Pogonele au ajuns 14 din cele 15 autobuze marca VDL Berkhof.

Doar 7 dintre ele sunt în curte, restul fiind în hangar pentru diferite teste.

Acestea au fost cumpărate de Trans-Bus din Olanda la un preț mediu de doar 18.000 de euro bucata.

„Au ajuns deja 14 din cele 15 autobuze achiziționate din Olanda. Unul dintre ele a fost întors din Austria întrucât avea probleme cu actele. Se mai întâmplă și la ei, la olandezi, să nu fie toate lucrurile perfect puse în ordine. Dar va veni și acesta, din câte am înțeles chiar mâine, împreună cu mai multe piese de schimb și cu actele care certifică faptul că autobuzele au motoare Euro 5”, a anunțat, azi, primarul C-tin Toma.

Noul director Trans-Bus, Gică Toader, este mândru de aceste achiziții:

„Chiar dacă sunt second-hand sunt autobuze bune, peste BMC-urile pe care le-am folosit până acum. După cum vedeți sunt controlate și testate de specialiștii noștri, nu se va plăti niciun ban până nu avem certitudinea că sunt toate în regulă din punct de vedere tehnic. Apoi se va trece la înmatricularea lor. Undeva, înainte de sfârșitul lui septembrie, vor intra pe trasee. Mă gândesc în primul rând la rutele 1,5,6,7 și 8, care sunt mai circulate, pentru a se reduce intervalul dintre două curse”, a precizat directorul Trans-Bus, Gică Toader.

Citește și articolul: Ultima oră! Bătrân accidentat de un excavator lângă Poșta din Micro V

Cu cele 15 autobuze din Olanda, parcul Trans-Bus va ajunge la 47 de autobuze (30 marca BMC (Turcia), două second-hand cumpărate anul trecut plus cele 15 din Olanda).

Primarul Toma intenționează să mai achiziționeze alte 15 autobuze second-hand până la finalul anului.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Au venit 14 din cele 15 autobuze din Olanda. Iată când le vom vedea pe străzile Buzăului

 • Traseele enumerate sunt cele mai des folosite,insa pt traseul autobuzului 4 nu se întrevede nicio modificare? Suntem multi oameni care folosim maxi taxi ul pentru a ajunge la serviciu(firmele de la iesirea din Buzău spre Brasov),cel putin pe ruta aceasta si cred ca ar fi mai convenabil si in conditii mai normale sa circulam cu autobuzul.
  Va multumesc!

  Răspunde
 • Imi vine sa rad „specialistii”, care sunt? Nume…cumva Cucu Traian care de cand a venit acolo si pana am plecat eu….stie ai auto, stie si juridic, stie si contabilitate, stie sa fie si sef de coloana si tot asa, dar in fond e un nul asa cum am auzit si eu de la cei care l-au cunoscut, ca daca m-au dat afara am inceput sa intreb patronii pe unde a lucrat. Caci in fond el conduce.

  Răspunde
 • Bravo Domnule Primar! Dacă se doreşte, se poate face treabă si la noi. Nu vă lăsați!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.