„Au venit la noi 25 de foști peneliști. Foști șefi de organizații de cartier. L-au urmat pe C-tin Ionescu”

„Ne-am întărit rândurile. Peste 25 de noi membri importanți au semnat adeziuni la Pro România”, se anunță într-un comunicat de presă al partidului lui Ponta.

Toți sunt foști președinți de organizații de cartier sau de secții de votare, simpatizanți sau chiar chiar membri PNL. Cu toții au apreciat că în plan local PNL nu a făcut nimic pentru oameni, în afara unor blaturi ordinare cu PSD”.

Foștii peneliști l-au urmat la Pro România pe C-tin Ionescu

Altfel, Organizațía municipală a PRO România Buzău „a demarat în forță activitatea în plan local și pregătește strategia pentru alegerile locale din septembrie”.

„Vizăm atât fotoliul de primar al municipiului, funcție pentru care Constantin Ionescu este supracalificat dar și  desemnarea celor mai buni reprezentanți în Consiliul Local Municipal”, se arată în comunicat.

În 2016, C-tin Ionescu a strâns 5.509 voturi (13,7%) deși a candidat independent


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

3 comentarii la „„Au venit la noi 25 de foști peneliști. Foști șefi de organizații de cartier. L-au urmat pe C-tin Ionescu”

  • De unde a luat Ionescu 25 de peneliști de la organizația PNL Buzau.Atât pe vremea când era președinte la PNL municipiul Buzău cat si in prezent numărul membrilor era 50 -70 membri.Concluzia este ca d-ul Zoican si Patlagica\Romanescu au rămas aproape singurei la PNL Buzău. E curios ca e strategul lui Romanescu – șoferul V.B nu a dat vreo dezmințire despre aceasta plecare in masa a militanților (Romanescu ii crede angajați la B90).

  • Ce organizații de cartier avea PNL?! PNL Buzau are vreo 50 de membrii, din care mulți din obligație.
    Dacă au trecut la Prr România sunt mai buni, sunt pentru cetățeni? NU! Doar interese personale.
    Bebe nu va câștiga nicio primărie, deși mi-aș dori să nu mai câștige Toma arogantu’.
    Alternanța la putere este benefică pentru cetățeni.

  • Vedeti sa nu INTEPENITI de la atata “intarire”,mai astia de la Pro Romania.Daca va fac un control astia de la “protectia consumatorului”,vor concluziona doar ca “marfa” este stricata, expirata,cu termen de valabilitate depasit ,deprecieri organoleptice,…..”, iar “depozitul de marfa” (partidul!) este plin de “rugina,slin,mucegai,muste,gandaci si cu mirosuri pestilentiale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.