„Au venit mari investitori în Buzău și n-am avut să le dăm teren ?”

„Nu sunt împotrivă, dar consider cel puțin inoportun proiectul unirii Buzăului cu Țintești”, s-a pronunțat Vlad Pufu.

Senatorul PNL de Buzău a explicat apoi motivele atitudinii sale rezervate.

„Eu n-am cunoștință să fi venit la Buzău, unul, doi, trei mari investitori care să ne fi cerut teren și să fi plecat pentru că noi nu i-am dat. Dacă ar fi fost așa am fi auzit. S-ar fi pus problema în dezbatere publică, am fi căutat cu toții o soluție. Atunci ar fi apărut în mod firesc, natural, ideea unirii cu Țintești. De aceea, consider subiectul artificial, domnul Toma s-a obișnuit să ne dea în fiecare vară, precum unor elevi, teme pentru acasă. Anul trecut subiectul a fost Iazul Morilor, acum e unirea cu Țintești”.

Pufu: E inoportun să ne unim cu Țintești și întrucât nu am rezolvat încă problemele Buzăului. Am terminat noi de asfaltat străzile, trotuarele și parcările din Buzău ? Nu! Atunci când ne vom rezolva noi problemele din Buzău, atunci ne putem gândi să ne unim cu alții. Oradea a încercat și ea să se unească, e drept, dar ei au 10-15 ani înaintea noastră”

Ciudățenie

Situație ciudată în privința atitudinii PNL în privința unirii Buzăului cu Țintești. În timp ce liderii PNL Buzău sunt cel puțin rezervați, dacă nu chiar împotrivă, Emil Boc și Ilie Bolojan – doi dintre cei mai performanți primari (PNL) din România s-au pronunțat fățiș în favoarea fuziunii. Boc a apărut aseară cu Toma la B1TV, iar Bolojan a anunțat că va veni la Buzău ca să facă împreună cu Toma campanie.

Vom reveni.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „„Au venit mari investitori în Buzău și n-am avut să le dăm teren ?”

  • Bravo Pufu, corect !

  • Ce interes ar avea acest domn Pufu? Nu il interesează dezvoltarea, are pământuri peste tot de ce s.ar mai îmbogăți si alții, între săraci e smecher

  • @Auras Tereaca… Poti publica un link sau o analiza detaliata facuta de primaria Bz ptr unirea cu Tintestiul… Sa citim si noi plebeii inainte de vot

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.