Au venit nouă, mai urmează încă cinci. Ce trebuie să știe pensionarii din Buzău

La sediul Trans-Bus au ajuns azi primele nouă cabine ce vor fi folosite pentru vânzarea de bilete și de abonamente.

„Au venit nouă, mai urmează cinci. Cu cele trei locații deja existente – la gară, la capătul cartierului Micro XIV și la sediul nostru – vom avea în total 17 puncte de vânzare a biletelor și abonamentelor în municipiul Buzău. Fiecare cabină va dispune de un calculator conectat la rețeaua noastră printr-un soft ce va depista eventualele încercări de fraudă. De luni se va începe montarea tonetelor în oraș. Am luat mai multe decât am anunțat inițial pentru că am mai primit de la călători câteva solicitări pertinente”, a anunțat directorul Trans-Bus Gică Toader.

Șeful Trans-Bus a răspuns și întrebărilor pensionarilor din Buzău referitoare la data de la care se vor emite noile abonamente.

Reamintim, de la 1 aprilie, pensionarii din Buzău vor trebui să opteze fie pentru un abonament gratuit pe o singură linie, fie pentru un abonament pe toate liniile în valoare de 30 de lei.

Citește și articolul: Încă o comună importantă în care Trans-Bus se pregătește să-și trimită autobuzele

În mod normal un abonament pe o linie costă 50 de lei, iar pe toate liniile 90 de lei, dar pentru pensionari Primăria Buzău suportă diferența ca subvenție către Trans-Bus.

„În maximum două săptămâni vom monta cele 14 tonete și vom începe vânzarea de bilete și abonamente. De această dată am speranța că nu vor mai fi cozi și că distribuirea abonamentelor către pensionari se va face într-un mod civilizat”, a precizat Toader.

În acest an, Trans-Bus va implementa și sistemul e-ticketing (biletele vor fi trecute printr-un validator), iar din acel moment taxatoarele existente în autobuz vor fi redistribuite în cadrul Trans-Bus (la control, la vânzarea de bilete la tonetele din oraș, curățenia autobuzelor etc.).

Citește și articolul: Cât plătesc locuitorii din municipiul Buzău care merg cu Trans-Bus la Mărăcineni, Săpoca și Vadu-Pașii

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Au venit nouă, mai urmează încă cinci. Ce trebuie să știe pensionarii din Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.