Au venit stâlpii instalației de nocturnă

Aproximativ 300 de mii de euro va plăti primăria pentru ca buzoienii dornici de mișcare să poată alerga și vara, după lăsarea întunericului, când e mai răcoare.

Stadionul de atletism, modernizat cu doi ani în urmă, va fi dotat în următoarele săptămâni și cu instalație de nocturnă.

Stâlpii și cea mai mare parte a componentelor au ajuns deja
S-a realizat armătura stâlpilor, urmează să se toarne fundația

„Fiecare din cei 4 stâlpi din oțel galvanizat va avea 21 de metri înălţime. Fiecare stâlp va fi dotat cu 6 corpuri de iluminat de câte 1430 W fiecare, inclusiv lumini de balizaj și dispozitiv de dimare. Întreg sistemul va asigura minimum 200 Lux, iluminare orizontală. Stadionul va putea găzdui acum și competiții atletice în nocturnă”, a anunțat primarul Toma.

Nocturnă va fi utilă buzoienilor amatori, dornici de mișcare, dar și tinerilor din Buzău cu aptitudini atletice de performanță.

Contractul de execuție a fost câștigat la licitație de WMC Guard Security pentru 133 de mii de lei (fără TVA).

Așa arată acum stadionul de atletism
Așa arăta înainte de modernizare, după o ploaie

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Au venit stâlpii instalației de nocturnă

 • De când este Toma primar firma de pază wmc a prins aripi. La fel și troia construct. (ambele scrise intenționat cu litere mici).
  Are era nevoie de o așa cheltuială în timp ce străzile și trotuarele sunt praf?

  Răspunde
 • Wmc este a lui Ciolacu , deci ciocul mic. La fel si wmc guard si asa mai departe. Dea ce crezi ca este MC dupa w ?

  Răspunde
 • Eu am facut sport 10 ani pe acel teren de cand sa facut renovarea am renuntat sa mai merg ptr ca este foarte prost programul vara ai voie in timpul caniculei si seara la ora 20 este închis. In condițiile de caniculă oameni veneau dupa ora 8 seara. Erau cred ca un a flux de 200, 300 de oameni plus elevi care se pregăteau scolile militare. O altă prostie este cu acea letimatie. Atâta cat ai echipament adecvat de ce trebuie sa se cheltuie bani pe acele legitimații. Si referitor la programul acelui club de atletism. Nu este nimeni sau foarte rar din randul copiilor legitimați la cel club. In fine ideia este foarte prost organizat programul de mulți cetateni au refuzat sa mai vină acolo la alergat. Dar trebuie să-și justifice personalul de la acel club salariile. Faceți ceva.

  Răspunde
 • WMC Guard Security, vă spune ceva domnule reporter echidistant Tereacă, de ne precizați în articol despre faptul că acest contract a fost câștigat „la licitație”? În rest, s-auzim de bine, dar….rușinică!!!

  Răspunde
 • Don Primarele ,de obicei chelul se se scarpină in cap. Așa și cu stadionul de atletism. Daca am făcut ceva inutil, să i punem și Lumia pe bani multi. Oare câți dintre cei care fac atletism pe acest stadion ,au și performanțe naționale. O lucrare inutilă timp de câteva luni, și utilă pe canicula.Cam de rușine investiția. De fapt este același lucru cu sălile pt.inot preconizate de Don Pres Cons. Județean Don Neagu în comune acum la final de mandat.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.