„Au vrut să-i ajute pe rromii de acolo!”

Fel și fel de resturi de componente auto au fost descărcate dintr-un camion în albia Câlnăului, la Zilișteanca (Poșta Câlnău).

Sursa foto: fb, Meteo Buzău Original

Imaginile au fost postate pe facebook pe pagina Meteo Buzău Original.

Sorin Munteanu, primarul din Poșta Câlnău, a fost sesizat și a mers la fața locului:

„Resturile provin de la un centrul de dezmembrări auto din Poșta Câlnău, de pe E85, vizavi de pensiunea ValVerde. Am înțeles că au vrut să-i ajute pe rromii care locuiesc lângă Câlnău. Să ia diverse lucruri care mai pot fi folosite sau care pot fi duse la centrele de reciclare”

Primarul din Poșta Câlnău a adăugat că a dat dispoziție ca resturile să fie ridicate imediat după selecția făcută de rromii din vecinătate, lucru care s-a și întâmplat.

Resturile de componente auto au fost urcate înapoi în camion

Citește:

loading...

8 comentarii la „„Au vrut să-i ajute pe rromii de acolo!”

 • Ceeeee ?
  adica au aruncat pe camp resturile ca sa ajute pe tigani ?
  cum ar fi sa aruncam si noi gunoaiele pe strada sa ii ajutam ? acekle deseuri raman in natura sute de ani !!
  Garda de mediu unde este ????

  Răspunde
 • Ba ej nebun?!
  Deci ala cu dezmembrarile le-a dus in albia raului ca sa ii ajute pe tigani?
  Unde-i Garda de Mediu cu amenda de 200.000 de lei?
  Pentru cei ce inteleg mai greu : daca trogloditul de la dezmembrari voia sa ii ajute pe tigani, ii chema la el in curte si-i punea sa le sorteze acolo. Dupa care lua ce ramanea si le depozita asa cum spune legea. Dar nu, trogloditul le-a dus „la garla” pentru ca el nu da doi bani pe lege. De ce? Eiiii bine, abia asta merita cercetat, cine-l tine pe el „in spate” de nu se emotioneaza el desi amenzile sunt babane…

  Răspunde
 • Dragi Tovarasi, toti patronii au „in spate”, altfel nu s-ar descurca. Asa e la noi, patron e sinonim cu semi-interlop. Eu n-am vazut vreunu complet curat pana acum la vreo firma.

  Răspunde
 • Păi cum adică cine-l ține în spate pe „bosulică”, măi Tovarășe!! Nu îți este clar din modul cum a pus problema don’ primarele?? Nu vezi cât de indignat este de comportament, mai că dă pe afară de furie!! Voturile romilor sunt cele mai valoroase doar!!

  Răspunde
 • Ce vrăjeala!
  Ăștia chiar ne cred proști!
  Doamna 2 și 1/4 de la Garda de mediu doarme???
  Dacă dorea să îi ajute îi chema în curtea firmei pentru a dezmembra sau le dădea de muncă.
  Apropo, erau și cabluri? Deci, țiganii le-ar fi luat și le-ar fi ars, iar poluarea ar fi fost pe măsură.
  Ce țară! Ce locuitori!

  Răspunde
 • Imi creste inima de bucurie cind vad cit de filantropi sint semenii nostrii..mininca o vucata de carne iar resturile le arunca la c…i. Ce rapid a fost primarul promt…sa nu auda aia de la mediu….felicitari…miine puimiine o sa vina o masina cu hoituri…aveti grija astea se strica repede…vai de mama noastra.

  Răspunde
 • Ce inseamna sa fii smecher de mic… Sunt aproape sigur ca nimeni dintre cei care incaseaza simbrie nu va schita un gest de fronda in acest sens. Coptura galbena de la Buzau, vorba lui Nicosur de la Braila, e prea raspandita. Increngaturile cu inepti sunt croite, aia tin cu dintii de scaune pentru ca vanzator de covrigi nu sunt multe posturi, asa ca executa orice li se canta. Probabil ca urmasi de colhozisiti ori parveniti. In epoca potrivita si ne-ar fi privit, cu ochii bulbucati, si mai de sus, de la cativa metri. Nu-i asa, domnule Tepes?!?
  Asa se bate joc de un intreg judet, daca mai cauta cineva instructiuni.

  Răspunde
 • Cine sa facă ordine in țara câinilor….lupii????

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.