„Audi de Anglia, cu volan pe dreapta”

Accident produs azi după-amiază la Mătești pe drumul județean 203K.

„Un tip cu Audi de Anglia, cu volan pe dreapta a încercat virajul la stânga, pentru a întoarce, fără a se asigura”, au povestit martorii:


Audi-ul a fost tamponat de autoturismul Skoda condus de o șoferiță.


Șoferița a explicat că a văzut manevra celui cu Audi dar a crezut că acesta va opri.

Mama șoferiței, lovită la cap de airbag, a primit îngrijiri de la personalul unei ambulanțe care trecea întâmplător pe acolo.

Șofer Audi: „Nu e adevărat că nu m-am asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere. Prima mașină din coloană a oprit ca să mă lase să întorc, dar șoferița cu Skoda a ieșit din coloană în depășire. Dacă ați vedea imaginile de pe cameră, de la mine din mașină, v-ați schimba părerea. Vă mulțumesc!”.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „„Audi de Anglia, cu volan pe dreapta”

  • Alt bombardier cu barbă și permis pe banil

    Răspunde
  • Mașinile cu volan pe partea dreaptă ar trebui să nu mai fie înmatriculate în România, iar cele înmatriculate în alte state să fie echipate cu sisteme pentru observarea traficului din partea stângă față pentru a circula pe drumurile noastre.

    Răspunde
  • Mașinile, cu volan pe dreapta , înmatriculate definitiv în RO, ar fi oportun sa li se pună în vedere ori schimbarea întregului sistem cu unul cu volan normal pe partea stânga, intr-o perioada de 6 luni, ori radierea automata din circulație. A decurs o perioada suficienta de mai bine de 15 ani, în care interesele fiscale și-au atins scopul. Acum a venit vremea sa primeze siguranța în trafic.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.