Aurora Mall s-a închis, cu excepția Carrefour. Ce se întâmplă cu Dedeman Buzău

Mai mulți cititori au întrebat azi care a situația mall-urilor din Buzău.

Răspuns

În primul rând Aurora Mall (Buzău Shopping City) și-a închis azi dimineață ușile dinspre Kaufland. Tot acel sector de magazin nu mai este deschis publicului.

Rămâne deschis – în incinta Aurora Mall – supermarketul Carrefour și o farmacie, cu acces dinspre Bd. Unirii.

Galleria Mall a rămas deschis publicului dar în incintă mai funcționează doar magazinul Mega Image de la parter și Evidența Populației la etaj.

Evidența Populației are două ore program cu publicul, între 10.00 și 12.00

Deschise sunt și cele două supermarket-uri de bricolaj din Buzău. Dedeman pe Șoseaua de Centură și Brico Depot pe strada Drăgăicii (fostă Aleea Industriilor).

Dedeman funcționează normal, program luni – sâmbătă 08.00 – 19.30, duminica de la ora 09.00

Mai mulți buzoieni s-au interesat azi în legătură cu Dedeman și Brico Depot, după ordonanța militară anunțată de Marcel vela, ministrul de interne.

„Se suspendă temporar activitățile de comercializare cu amănuntul, a produselor și serviciilor, în centrele comerciale în care-și desfășoară activitatea mai mulți operatori economici, cu excepția vânzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice și a serviciilor de curățătorie.

Prin centru comercial se înțelege „structura de vânzare cu suprafața medie sau mare în care se desfășoară activități de comercializare cu amănuntul de produse, servicii de piață și de utilitate publică, ce utilizează o infrastructură comună și utilități adecvate”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Aurora Mall s-a închis, cu excepția Carrefour. Ce se întâmplă cu Dedeman Buzău

  • Nu este clar daca se va inchide ssu nu!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.