Austriac, două fabrici, suta de angajați. De ce s-a spânzurat de pod

Cei câțiva cunoscuți pe care austriacul din Viena îi avea la Buzău sunt în stare de șoc. Nu s-ar fi gândit vreodată la așa ceva.

„E greu de înțeles. Era un tip isteț, chipeș, înstărit, am putea spune că avea totul de la viață. Om de afaceri de succes, două fabrici care produceau cabluri electrice, casă pe malul lacului, barcă, Mercedes ultimul tip, de toate”, ne-a dezvăluit un prieten de-al austriacului.

A ajuns în România și în județul Buzău după ce a cunoscut o fată de lângă Rm. Sărat.

„S-au cunoscut în Austria în urmă cu aproape doi ani. S-au îndrăgostit și de atunci au fost împreună. El i-a luat vila de la Potoceni anul trecut. Stăteau două săptămâni în Austria, două în România. El nu știa prea bine românește, vorbeau mai mult în engleză”, a adăugat cunoștința austriacului.

Pe 27 iulie cuplul româno-austriac urma să facă nunta în Viena, după ce se cununaseră civil la primăria Mărăcineni. Aseară însă s-ar fi certat destul de rău, iar astăzi s-a produs nenorocirea.

După prânz, austriacul și-a procurat o sfoară, a legat-o de balustrada podului, și-a pus lațul de gât și s-a aruncat de pe pod. În mod ciudat, deși traficul este intens, niciun șofer n-a avertizat asupra acestui lucru. Cadavrul a fost văzut din întâmplare – mult mai târziu – de un angajat al unui garaj de lângă pod căruia i s-a părut din mașină că atârnă ceva de pod.

Motivul sinuciderii înclină să fie „din dragoste”, așa cum spun românii. Certitudinea o are iubita austriacului și, probabil, anchetatorii, întrucât se spune că sinucigașul ar fi lăsat pe trotuarul podului actele și o scrisoare de adio.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Austriac, două fabrici, suta de angajați. De ce s-a spânzurat de pod

 • „A ajuns în România și în județul Buzău după ce a cunoscut o fată de lângă Rm. Sărat. ”

  Mare greseala!!! cred ca asta nu a vazut cazul italianului cu romanca:)))

  Pe mine ma ingrijoreaza faptul ca soferii nu au oprit sa il opreasca sau macar sa ia atitudine!!!

 • Probabil a venit vremea platii pentru faptele facute ca sa isi permita lux… si n-a putut accepta gandul ca va trebui sa plateasca pentru faptele comise.

 • Eu n-as putea nici sa trec cu tiroliana peste raul Buzau pentru o fosta balerina, darmite sa ma spanzur. Sper totusi sa fie vreo chestie financiara si sa fi aflat ca urmeaza sa ramana fara toata averea, ca daca chiar e de la cearta cu balerina, inseamna ca a venit tocmai din Austria sa ia titlul de prostovanul de onoare al orasului Buzau.

 • Este noua modalitate de a verifica temeinicia lucrarilor de modernizare ale podului!

 • Nu mai comentati doar tîmpenii oameni buni daca nu stiti Adevărul. Nu va dau voie sa vorbiti urât despre numele soțului meu Heinz Rudolf Otto. Nu va dau voie sa pătati memoria soțului meu, sa vorbiti urât de el, despre viata lui sau viata noastra. Ne-am iubit foarte mult amandoi si nu pot accepta ca el nu mai este langa mine!!!

 • GeaninaHeinz, dar tu cum mai ai puterea să vezi ce scriu știriștii pe aici sau comentatorii. Cum mai poți da și replici la așa dramă? Nu era un motiv să se spânzure faptul că tu fumai. Ar însemna că toți fumătorii să fie văduvi. Nu mai zic de cei cărora le fumează copiii! Poate avea probleme mai grave, sau iartă-mă… era dus cu capul… Un om normal nu se sinucide!

 • Important e ca a apucat sa semneze la starea civila sa ii ramana banii.
  Nu e nimic, e tanara, are aceiasi varsta precum fiica mortului, mai gaseste alt fraier, mai ales ca acum are bani mostenire, nu mai e o biata ospatarita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.