Austriac, două fabrici, suta de angajați. De ce s-a spânzurat de podul de la Mărăcineni

Cei câțiva cunoscuți pe care austriacul din Viena îi avea la Buzău sunt în stare de șoc. Nu s-ar fi gândit vreodată la așa ceva.

„E greu de înțeles. Era un tip isteț, chipeș, înstărit, am putea spune că avea totul de la viață. Om de afaceri de succes, două fabrici care produceau cabluri electrice, casă pe malul lacului, barcă, Mercedes ultimul tip, de toate”, ne-a dezvăluit un prieten de-al austriacului.

A ajuns în România și în județul Buzău după ce a cunoscut o fată de lângă Rm. Sărat.

„Ea e fostă balerină. S-au cunoscut în Austria în urmă cu aproape doi ani. S-au îndrăgostit și de atunci au fost împreună. El i-a luat vila de la Potoceni anul trecut. Stăteau două săptămâni în Austria, două în România. El nu știa prea bine românește, vorbeau mai mult în engleză”, a adăugat cunoștința austriacului.

Pe 27 iulie cuplul româno-austriac urma să facă nunta. Aseară însă s-ar fi certat destul de rău, iar astăzi s-a produs nenorocirea.

După prânz, austriacul și-a procurat o sfoară, a legat-o de balustrada podului, și-a pus lațul de gât și s-a aruncat de pe pod. În mod ciudat, deși traficul este intens, niciun șofer n-a avertizat asupra acestui lucru. Cadavrul a fost văzut din întâmplare – mult mai târziu – de un angajat al unui garaj de lângă pod căruia i s-a părut din mașină că atârnă ceva de pod.

Motivul sinuciderii înclină să fie „din dragoste”, așa cum spun românii. Certitudinea o are iubita austriacului și, probabil, anchetatorii, întrucât se spune că sinucigașul ar fi lăsat pe trotuarul podului actele și o scrisoare de adio.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Austriac, două fabrici, suta de angajați. De ce s-a spânzurat de podul de la Mărăcineni

  • Daca ziceti ca nu stia romaneste,poate ca balerina i-a scris si ‘biletul de adio’. Sau era scris in engleza? Ia mai cercetati mai baieti,ca poate……..!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.