Autobuze ca-n vest. Iată ce surprize a pregătit Trans-Bus pentru buzoieni!

Condiții precum în orașele civilizate din vestul Europei vor găsi, de luni, buzoienii în cele 15 autobuze achiziționate din Olanda.

În fiecare autobuz vor fi afișate stațiile de pe întregul traseu, dar și o hartă cu toate liniile de autobuz din oraș.

Conducătorul auto are la dispoziție un microfon, iar în autobuz sunt difuzoare, astfel că șoferul le va comunica, precum la metrou, călătorilor în ce stație s-a ajuns și ce stație urmează.

Astăzi, înainte de intrarea autobuzelor pe trasee, primarul C-tin Toma și directorul Trans-Bus, Gică Toader, au aliniat în careu noile autobuze și au organizat o conferință de presă într-unul dintre autobuze.

Fiecare autobuz are sistem de aer condiționat, iar șoferul a testat pe ziariști atât capacitatea autobuzului de a produce căldură și răcoare.

În fiecare autobuz s-au lipit la loc vizibil mesaje cu cele 10 reguli de respectat pentru un transport civilizat.

Citește și articolul: E melodia momentului la Buzău. A strâns peste 150 de mii de vizualizări pe youtube

Fiecare autobuz este dotat și cu monitor, în care vor fi afișate stațiile, mesajele societății, dar și reclame.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Autobuze ca-n vest. Iată ce surprize a pregătit Trans-Bus pentru buzoieni!

  • D-l Tereacă, nu mai compara Buzăul cu un oraș european, și încă din vest, că mă prăpădesc de râs. Fii puțin mai reținut în exprimare! Iată un exemplu de titlu! „PRIMARUL ÎNCEARCĂ SĂ FACĂ CEVA PENTRU CETĂȚENI” sau „CUM PRIMESC CETĂȚENII INIȚIATIVELE MUNICPALITĂȚII?” Să nu uităm că buzoineii vor locuri de muncă în orașul lor, taxe și impozite mai mici, și siguranță mai multă în toate cartierele (vezi găstile de golani și haitele de câini maidanezi!). În rest stimă și considerație!

    Răspunde
  • Eu nu sunt încântat că s-au vopsit doar câteva treceri de pietoni în alb și rosu și nici că s-au inscripționat unele autobuze. D-l Primar să vină săptămânal la toate televiziunele locale și să discute cu cetățenii, să se plimbe pe jos, noaptea târziu, prin oraș! Va avea ce afla.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.