„Autobuzele sunt pregătite”. Din IANUARIE un nou traseu Trans-Bus către două comune

Comunele Țintești și Smeeni au devenit de azi acționare la Trans-Bus după achiziția câte unei acțiuni în valoare de 1000 de lei.

Autobuzele sunt pregătite, iar în ianuarie 2019 vor pleca în primele curse de pe noul traseul 14 de la Buzău spre Țintești – Smeeni și retur.

„Da, de azi suntem acționari. Și noi, Smeeni, și Țintești. Cele patru autobuze sunt pregătite, mai rămâne o singură formalitate la Registrul Comerțului și apoi îi dăm drumul. Cel mai târziu pe 15 ianuarie traseul 14 va deveni funcțional. Frecvența va fi de 50 de minute, prețul de 4 lei pentru Smeeni e convenabil, e o mare realizare pentru comuna noastră. Speranța mea e ca tot mai mulți localnici să meargă și să se angajeze la Buzău. Până acum veneau cu scuza că nu au cu ce se deplasa”, ne-a declarat în această dimineață Andrei Ion, primarul din Smeeni.

Traseul 14 va trece prin Pogonele, Țintești și Maxenu (comuna Țintești), iar prin Smeeni prin satele Moisica, Albești, Udați Mânzu, Udați Lucieni și Călțuna.

Ultimul sat se află la doar 4 kilometri de Pogoanele, astfel că foarte probabil și locuitori din Pogoanele vor veni la Călțuna pentru a lua Trans-Bus-ul.

Traseul 14 va avea circuit și prin orașul Buzău, cu capăt de linie la gară.

Următoarele comune spre care Trans-Bus se va extinde sunt Stâlpu, Merei și Cernătești.

Operațiunea s-a amânat întrucât licitația demarată de Trans-Bus pentru achiziția a încă 15 autobuze s-a prelungit.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Buzăul ar fi primul județ din țară! Se lucrează la manual CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

18 comentarii la „„Autobuzele sunt pregătite”. Din IANUARIE un nou traseu Trans-Bus către două comune

 • Pe cînd sar putea prelungi traseu și la Sageata v-am fi foarte recunoscători mulțumesc frumos sărbători fericite

 • La berca , ce se intampla de nimeni nu sp nimic . Sa inteleg ca cei care au trasele , sunt foarte pilosi

 • Domnul Toma este din Țintești . La Berca nu are neamuri.

 • Numai idioți pot sa vb contra primarului nu le poate face pe toate odată
  În trecut din câte știm cu toții nu sa făcut nimic era mai bn sa fie și domnul Toma la fel!
  Comentați sa va aflați în treaba când habar nu aveți ce vb lătrai de balta

 • Adevarat dom catalin

 • Ricardo, nu se pot face toate o data, se fac si ele in functie de disponibilitati ale primariilor din comune/sate si de valorile le trafic.
  E bine ca se face, nu cred ca era mai bine pe vremea fostului cand banii primariei si ai Transbusului ajungeau in buzunarele lor prin smecherii pentru excursii in tarile calde si studente la medicina ce sareau prin paturi cu ei.

 • Pana la urma au mai achizitionat autobuze, sau retrag de pe traseele din oras?
  Daca le-au achizitionat de ce nu au pus si ei un comunicat pe siteul Transbus sa le prezinte si populatiei.
  Ca unii, in special cei batrani deja isi fac probleme ca vor ingheta prin statii din ianuarie daca se retrag autobuze de pe traseele din oras pentru a le baga pe traseele de tara.

 • Oricum o sa inghetati prin statii, va spun din experienta mea din oras.

 • Spre gheraseni cand?

 • Pe când autobuze și pe traseul Boboc Cochirleanca Rosioru

 • La fel ca pe oraș prețul mic o sa tina doar câteva luni iar după ce vor rămâne singuri pe trasee o sa duble prețul biletului bătaie de joc ca pe oraș!!!!

 • Nu inteleg de ce se ignora prima comuna de langa Buzau, si anume Spataru, in schimb se fac trasee si la 5 comune departare.
  Trebuia sa faca liniile astea preorasenesti doar pana in prima comuna de langa oras in toate directiile.
  Iar pentru altele cred ca era bine sa se uneasca comunele intre ele sa isi faca propriul serviciu de transport, chiar sustinut de Consiliul Judetean, dar din nefericire Consiliul Judetean urmareste interesele patronilor si a propriilor buzunare in loc sa urmareasca interesele cetatenilor din judet. Nu degeaba Consiliul Judetean se opune si ataca Transbus cu privire la extinderea lor si incearca sa le puna bete in roate… e vorba de multi bani la mijloc, multe cutii de bauturi umplute cu spaga de la patronii din transport.

 • Bravo!Nu am avut un primar ca d-nu Toma,care s-a dovedit un bun gospodar,un om cinstit,…și cu vederi de viitor! Cârcotașilor!..nu mai Spune-ți rele ,ca orașul a căpătat al aspect,..parcuri frumoase,flori ,arbuști,..a trecut la reabilitarea spitalului Bratianu ,care sta de 30 ani in ruina !!!Chiar NU vedeți!

 • berca ar trebui musai trans buz
  sa nu uitam ca e cea mai mare comuna din Buzau
  daca traia ceausescu o facea oras si pe buna dreptate. berca nu patarlagele trebuia oras. patarlagele e un ras de oras oricum!
  berca are si schela de petrol e mult mai dezvoltata!

 • Ati putea sa va obositi sa scrieti corect, dar…mna…cine sa scrie corect daca sunteti tot “d-alu” Toma.

 • La Berca e tristete mare. Numai sunt bani pentru ca sa platesca lucrarile facute de firmele cu care primaria a avut contracte. Numai sunt bani nici pentru contractele cu presa ca sa mai cosmetizeze imaginea alesilor. Si cand un rau nu vine nici odata singur tinerelul primar Dobrita a cerut divort de printesa ca sa nu mai stie stanga ce face dreapta.Ca sa vezi ce si face omul cu mana lui acum de sarbatori! Pace tie paratule! 14214/200/2018.

 • Da cred ca ar fi normal ca si la Berca sa se bage acest mijloc de transport mai convenabil pt.toti cei ce fac naveta ca îi ajunge lui Bacanu George atitia ani cel putin nu a invatat soferi sa se comporte cu calatori .

 • Pentru semnul”!!!!!”.Nu suntem de partea nimănui, suntem de partea adevărului! Să privim realist, fața orașului prinde un aspect plăcut!Se vor realiza multe lucruri utile urbei noastre,lasati-i să-și facă datoria! Succes pe mai departe, domnilor de la primărie! Pe când autobuze și pe ruta Buzău-Cioranca-Limpezis-Mihailesti-Florica……??!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.