Autobuzele Trans Bus au ajuns azi pentru prima dată în trei comune

Autobuzul Trans Bus din imaginea de mai sus, care are în parbriz inscriția „PROBE”, a ajuns azi pentru prima dată la Beceni.

Scopul vizat e cel de a verifica traseul, stațiile și orarul. Se fac astfel ultimele probe înainte ca traseul 22 să fie prelungit de la Cernătești (sat Fulga) până la Beceni (sat Dogari).

Tot azi, un alt autobuz Trans-Bus, a trecut în probe prin Spătaru – Costești – Gherăseni (vezi foto mai jos).

„E un vis care va deveni realitate în curând. Mai e nevoie doar de rezolvat cu hârtiile. Acte la notariat, hotărâri de Consilii Locale, etc.”, a precizat Vasile Țintă, primarul din Gherăseni.

Pe lângă Beceni, Costești și Gherăseni, Trans Bus va înființa în săptămânile viitoare o cursă nouă și înspre comuna Ulmeni. În viitor, Trans-Bus va continua extinderea în județ după ce se va alătura acestui demers (după alegeri) inclusiv Consiliul Județean Buzău.

Emanoil Neagu, șeful CJ Buzău, a semnat un parteneriat în șapte puncte cu Primăria Buzău
loading...

Un comentariu la „Autobuzele Trans Bus au ajuns azi pentru prima dată în trei comune

 • Buna ziua
  Locuiesc in Comuna Bisoca, sat Lacurile!
  Daca acest Transbus ajunge pana la Dogari, este posibil ca soferul de aici din Bisoca sa nu mai doreasca, continuarea licentei castigate si sa renunte.
  Eu ce voi face daca nu am auto propriu?
  Cobor călare pe cal si apoi iau autobuzul? Aceasta situatie este valabila si in cazul satului Sarile cat si pt comunele Lopatari si Manzalesti.
  Dar totusi, cu acesti bani investiti aiurea parerea mea, oare cate mii de ulite ar fi putut fi asfaltate sau pietruite in acest judet domnule Neagu si Toma???
  Orasul Buzau arata mai rau ca aici la noi la Lacuri.
  Gropile la noi sunt pietruite astupate.in oras vai de mămicuța lor.
  Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.