Autobuzele Trans-Bus. Mai vin 24, pleacă 2

În luna ianuarie, orașul Buzăul a făcut un gest de solidaritate cu Tulcea.

După ce într-un incendiu 15 din cele 27 de autobuze ale societății tulcene de transport au ars într-un incendiu, Trans-Bus a trimis două dintre autobuzele sale VDL Ambassador la Tulcea.

Foarte probabil, acestea vor rămâne pentru totdeauna în Dobrogea.

„Din câte mi-au spus cei de acolo nu au reușit încă să-și rezolve problema. O să-i ajutăm în continuare, în sensul în care cel mai probabil o să le vindem lor cele două autobuze. La prețul corect, adică exact cât am cheltuit noi cu cumpărarea și înmatricularea lor. Noi o să ne cumpărăm acum altele, astfel că ne putem dispensa de cele două”, a declarat Gică Toader, director Trans-Bus.

Mai vin încă 24

Pe de altă parte,  Trans-Bus se află în procedură de licitație pentru cumpărarea a încă 24 de autobuze second-hand.

„În maximum două luni le vom avea în curte. Cu aceste autobuze ne vom rezolva toate problemele. În sensul în care, pentru oraș vom avea suficiente autobuze pentru a asigura un trafic fluent și după ce maxi taxi nu va mai fi. Apoi, cu ele vom asigura transportul că către comunele din jur care au aderat sau vor mai adera la Asociația de Transport. Foarte probabil, pe unele dintre actualele BMC-uri, pe cele mai obosite, le vom trage pe dreapta și le vom folosi ca piese de schimb pentru cele care vor rămâne”, a adăugat Toader.

În următoarele luni Trans-Bus se va extinde, după V. Pașii, către Gălbinași, Stâlpu și Țintești într-o primă fază. În proiect mai sunt Vernești, Berca și Cernătești.

 

loading...

4 comentarii la „Autobuzele Trans-Bus. Mai vin 24, pleacă 2

  • De ce nu au donat la Tulcea autobuze din alea alb/rosu mai noi VDL si nu le-au dat pe alea vechi tot alb/rosu HESS, care arata mai prost, chiar mai prost decat cele BMC galbene/portocalii.
    Cred ca le-au donat exact pe alea mai bune, in loc sa pastreze pentru buzoieni ce e mai bun.

  • Anonimule, anonim vei ramane! A fost un gest elegant, de respect si empatie. Probabil tu le-ai fi dat resturile tale de mancare, caci de ce sa le arunci…

  • Sa fie spre vernesti berca ar fi bn pt noi navetiștii

  • Despre transportul înspre Merei..nici un cuvant???Se duc înspre Stâlpi.. unde este si transportul CFR si ocolesc rutele unde ar fi călători..mai mulți….Mergeți în autogara si vedeti cum pleaca autobuzele spre Lipia.Merei…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.