Autobuzele zic mulțumesc. După zeci de ani de așteptare s-a asfaltat strada de la autobaza Trans-Bus. Iată ce urmează!

Un cunoscut proverb românesc afirmă că-i „mai bine mai târziu decât niciodată”. Zicala se aplică și în cazul celor 30 de autobuze ale Trans-Bus.

Încă nu s-au stricat de tot,totuși mai merg, după ce ani la rând, încă de la cumpărare, au intrat și au ieșit zilnic din autobază pe una din cele mai proaste străzi din oraș. De câteva zile, pot zice și ele dacă ar avea gură, mulțumesc.

Strada cu pricina a văzut în premieră asfalt, după ce noul director Trans-Bus s-a rugat insistent de primar, iar Toma a dat dispoziție să se facă.

Aleea Plopilor

După ce Viilor și Rahovei au văzut la rându-le, în premieră, asfalt anul acesta, zilele viitoare va intra la asfaltare și Aleea Plopilor.

„Mai așteptăm un aviz, că terasamentul e bun, și intrăm să asfaltăm și Aleea Plopilor. Cei de la asfaltări nu vor avea liber în perioada 1-5 iunie. Vor lucra mai mult vara pentru că ei stau iarna”, ne-a spus Alin Radu, director adjunct la Urbis Serv.

În curând, Primăria Buzău va lansa licitația pentru desemnarea firmelor care vor asfalta cele cinci loturi de străzi (neasfaltate niciodată)- 53 de străzi în total – prevăzute pentru 2017.

Finalizarea acestui proiect încă din acest an – care înseamnă multiple șantiere în oraș – ar fi o primă mare realizare a noului șef din Palatul Comunal.

 Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.