Autocar oprit de poliție. Trei persoane extrase din autocar

A fost alertă la noul Kaufland din Buzău din Bariera Ploiești.

Un echipaj de poliție a oprit un autocar. În urma controlului s-a descoperit că pasagerii, în majoritate rromi, veneau din Europa, din zona galbenă.

Poliția a contactat imediat DSP-ul. La finalul acțiunii trei persoane au fost coborâte din autocar și urcate într-un microbuz al ISU Buzău.

„Pasagerii autocarului veneau din Belgia și Marea Britanie. Adică din zona galbenă pentru care există obligația izolării la domiciliu. Trei dintre ei au fost coborâți și vor fi duși direct la domiciliul lor unde vor intra în izolare. Autocarul va fi escortat de poliție până la destinație, spre Rm. Sărat și apoi Brăila, pentru a ne asigura că toți ocupanții vor intra în izolare la domiciliu”, au declarat reprezentanții DSP Buzău.

Dacă ar fi venit din Italia, din zona roșie, toți ocupanții ar fi fost coborâți și trimiși în centrul de carantină.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Autocar oprit de poliție. Trei persoane extrase din autocar

 • Tereaca te rog sa publici ghidul OMS pentru prevenirea coronavirus pe situl tau. ar fi un gest de onoare din partea ta sa ajuti, multumesc

  Răspunde
 • Foarte bine. Ma bucur ca șmecherii care păcălesc pe unul si pe altul, prostesc pe toată lumea se dau la fund. Sper ca si polițistul vieții din București va fi amendat cu 10.000lei si plus daca vreunul din contactii săi moare sa i se deschida dosar penal pentru asta. Sper ca senatorul antiizoleta, amiralul mulii sa dea si el 10.000 de lei si din banii șmecherii ăștia sa se cumpere echipamente pentru spitale.

  Răspunde
 • Si de ce au mai facut circul asta si mobilizarea inutila? Multe resurse cheltuite degeaba.
  Asteptau sa ajunga la destinatie si acolo ii asteptau si ii intiintau de recomandarea de a evita sa aiba contact cu alte persoane, exceptie familia, desigur, ca nu traim intr-o tara atat de bogata incat fiecare cetatean sa isi permita o casa doar pentru sine, majoritatea romanilor stau intr-o casa cate 2 generatii, veniturile romanilor nepermitand achizitionarea unei locuinte proprii de catre generatia tanara, vorbim toti de o tara in care jumatate din populatie castiga salariul minim de 1300 lei, bani care nu acopera nici macar o rata pentru un apartament vechi cu credit 30 de ani.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.