Autospeciala ISU e la Mărăcineni pentru a-l transporta la spital

Autospeciala ISU e acum la Potoceni (comuna Mărăcineni) pe strada Centrală pentru a ridica un medic depistat pozitiv cu coronavirus.

Medicul are 37 și nu este buzoian, dar este căsătorit cu o fată din Mărăcineni și se află de câteva zile zile la locuința socrilor (familia R.).

Doctorul care lucrează la Spitalul Militar din București ca ortoped a fost sâmbătă după amiază la Spitalul Gârlași (după ce a fost anunțat de pozitivitatea testului), de unde ar fi fost lăsat acasă pentru a-și face bagajul.

După unele surse, nu știm exact cauza, medicul ar fi reticent acum în a părăsi locuința și a se urca în autospeciala ISU, existând ceva discuții în contradictoriu.

La fața locului sunt prezente și echipaje de poliție și jandarmerie.

Soția și socrii vor fi plasați în izolare la domiciliu. Urmează a li se recolta și lor probe biologice pentru a se afla dacă au fost infectați.

UPDATE

DSP Buzău: „Medic necooperant, a refuzat inițial internarea”

Informația prezentată de buzoienii.ro a fost corectă, între reperezentanții DSP Buzău și medicul bucureștean având loc pe partcursul zilei de ieri discuții în contradictoriu, cadrul medical dorind să rămână în izolare la domiciliul socrilor.

„În seara zilei de 10 aprilie, Direcția de Sănătate Publică Buzău a fost înștiințată de către medicul infecționist al Spitalului Militar Central București despre existența unui medic, al unității sanitare menționate, în vârstă de 37 de ani, căruia rezultatul testului recoltat i-a ieșit pozitiv, după o perioadă de izolare la domiciliu impusă.

Persoana în cauză s-a dovedit necooperantă și a refuzat ideea internării voluntare în orice unitate sanitară din București sau din Buzău, invocând posibilitatea de tratament a persoanelor asimptomatice la domiciliu.

Pacientul a acceptat examinarea medicală de către un medic infecționist al Spitalului Județean de Urgență Buzău, în urma căreia a primit recomandarea de internare într-o unitate sanitară.

Cu sprijinul jandarmilor și al polițiștilor, pacientul a acceptat să fie transportat cu o ambulanță specială către Spitalul V. Babeș din Capitală.

În acest caz, DSP Buzău a început ancheta epidemiologică”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Autospeciala ISU e la Mărăcineni pentru a-l transporta la spital

  • Daca un individ ca asta face asa ceva ,ce pretentii sa mai ai de la altii!Pe noi nu o sa ne omoare virusul cat prostia omeneasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.