Autoturism făcut praf la impactul cu microbuzul școlar

Accident grav pentru care s-a activat planul roșu de intervenție între Ciuta și Măgura.

Un autoturism a intrat pe contrasens într-un microbuz școlar:

Autoritățile au activat planul roșu crezând că sunt victime printre elevi.

Din fericire, aceștia sunt bine, doar răni minore la șase din cei nouă elevi din microbuz.

Problema mare e la ocupanții autoturismului care s-a făcut praf.

E vorba de o șoferiță de 25 de ani, din Măgura, o pasageră și doi copii.

S-a cerut inclusiv ajutorul unui elicopter pentru preluarea victimelor din autoturism.

UPU Buzău: „În urma evenimentului rutier, la U.P.U.-SMURD au fost transportate 10 victime, 2 adulti, in varsta de 26 de ani, respectiv 46 de ani, si 8 copii, cu varste cuprinse intre 5 si 15 ani.

Toate cele 10 victime sunt stabile hemodinamic si respirator, constiente, in curs de investigatii.

Facem mentiunea ca cei doi adulti au suferit multiple traumatisme in urma accidentului rutier, iar o parte dintre copii au suferit atacuri de panică”.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Autoturism făcut praf la impactul cu microbuzul școlar

  • Hai, ca de data asta ti-a fost rusine sa zici direct de doze de vaccin, doar ai batut apropo, asa, mai pe ocolite. E bine sa aflu ca ai si tu o limita, totusi.

   Răspunde
 • PS: Glumeam, ba, pixele, normal ca de la vaccin e. Vezi cum ai cazut in capcana Ocultei Mondiale chiar tu? Te-au facut pana si pe tine, care esti cel mai informat, sa te indoiesti de realitate. Tu chiar crezi ca se mai moare de la altceva in afara de vaccin in tara asta? Bine, mai e asasinat de catre Oculta cate unu care spune adevarurile din cand in cand, in rest, vaccin, toti.

  Răspunde
  • Nu e bă, te înșeli! De la capsare poate fi când este pe drum drept și brusc o taie pe contrasens. Aici treaba e clară. Șoferița cunoștea drumul dar nu a ținut cont de apa de pe asfalt și a intrat în curba aia fix cu viteza cu care intra când asfaltul era uscat. Înainte de curba care se vede din poze este o curbă strânsă cam la 270 grade. Cei care intră cu viteză în curba aia de regulă ajung în șanț înainte de curba ce se vede iar cei care o abordează ușor accelerează înainte de intrarea în curba ce se vede pentru a avea suficient demaraj să urce panta spre statuie în viteza a patra. Accelerarea aia combinată cu apa a aruncat-o pe șoferița neexperimentată pe contrasens și a intrat în microbuzul care bănuiesc că avea și el ceva viteză la coborârea pantei. A frânat cât a putut dar impactul nu a mai putut fi evitat.

   Răspunde
   • Ba, tu te-ai dat cu Oculta Mondiala. Daca pana si pe tine te-au cumparat, e grav

    Răspunde
    • Unde era norocul să mă cumpere și pe mine cineva! Chiar și oculta! Să-mi intre și mie în cont chiar și câteva copeici! Imediat o coteam cu știința, cu sigur și eficient, cu precàut sau prost, cu toată harneala!
     În cazul accidentului de față ipoteza că șoferița ar fi fost capsată și din cauza capsării a produs accidentul este cea mai puțin probabilă. Multe alte cauze au generat accidentul. Capsarea se cam lasă cu infarct. Nu există informații în acest sens.
     Pe Ciuta nu s-a mai turnat criblură de ani buni. Asfaltul a devenit neted fără asperități. O peliculă de apă în pantă și curbă îți fură controlul vehiculului chiar și la viteze mai mult decât adaptate condițiilor de trafic.
     Mai repede am suspiciunea că don colonel s-a capsat din sentimentul de datorie. Un bun ostaș nu pune la îndoială ordinele superiorilor, mai cu seamă că șăful capsării era ditamai colonelul Gheorghiță de la pădure, nu de la portiță!

     Răspunde
 • Aaaa, deci nu e de la vaccin ???!!!
  Pfffuiii, aveam emotii…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.