Autoutilitara a fost înfășurată cu sfoară! E prigoană în aceste zile

E probabil primul caz de la Buzău cu un autovehicul confiscat!

Autoutilitara din imagine a fost oprită ieri, în trafic, la ieșire din mun. Buzău spre Gălbinași.

Polițiștilor și comisarilor Gărzii de Mediu Buzău le-a atras atenția faptul că în benă erau saci cu deșeuri din construcții/demolări.

Autoutilitara a fost escortată apoi cu poliția în incinta „Oborului de Cherestea și Animale”.

Autoutilitara a fost confiscată, iar proprietarul amendat cu 30.000 de lei!

Garda de Mediu Buzău: „Un mijloc de transport încărcat cu saci conținând deșeuri inerte amestecate, rezultate din lucrări de construcții, aparținând unei persoane fizice, a fost oprit în trafic de către reprenzentanți ai Poliției Buzău. Echipa de comisari ai Gărzii Naționale de Mediu – a dispus sancționarea contravențională a făptuitorului cu 30.000 lei și aplicarea sancțiunii contravenționale complementare de confiscare a mijlocului de transport. Deșeurile au fost predate unui operator autorizat în vederea eliminării/valorificării acestora”.

Garda de Mediu Buzău a anunțat ieri că a demarat o campanie agresivă împotriva buzoienilor care aruncă pe tăpșane deșeurile provenite din construcții, în loc să le predea firmelor autorizate.

Cei prinși în ofsaid se vor alege cu amendă, dar și cu confiscarea mijlocului de transport!

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Autoutilitara a fost înfășurată cu sfoară! E prigoană în aceste zile

 • Bravo! Foarte bine!
  Toți cei care „lucraseră” afară s-au întors în țară cu o „coajă” de camionetă și se ocupau de astfel de transporturi ilegale. În jurul orașului sunt multe locuri unde se aruncau astfel de deșeuri.
  De pe altă parte, trebuie să existe o alternativă legală și accesibilă ca preț tuturor celor care au astfel de deșeuri.

  P.S. Sper că în instanță nu se va trezi vreun judecător care să anuleze măsurile luate de către Garda de mediu, dacă acestea au fost luate cu respectarea legii.

 • Am o rugăminte la cititorii site-ului Dvs. : sunt nevoit să renunț la o canapea extensibilă care și-a făcut ” norma ” și care este totuși utilizabilă pentru alți oameni mai necăjiți . Cum să procedez astfel încât să fiu și corect în fața legii și să scap de ea fără a afecta în vreun fel mediul înconjurător ? Locuiesc la bloc , voi achita suma cerută, problema e cui mă adresez, ce firmă trimite mașina s-o ridice din fața blocului și s-o ducă la locul stabilit în acest scop ? Poate mai sunt persoane ( eventual mai în vârstă ) în aceeași situație … Vă mulțumesc !

 • Pt. dnul „Cuza Vodă”. Atenție: chiar în această perioadă RER ridică GRATUIT obiecte voluminoase și electrocasnice. Citiți pe buzoienii.ro articolul. Trebuie să sunați înainte la numărul din articol pt a vă programa!

 • In instanta va castiga, n-are cum sa nu castige.
  Greseala lor a fost ca nu au asteptat sa vada daca il va depozita ilegal.
  S-au grabit sa isi faca norma de amenzi si sa dea bine in presa si au comis practic un abuz.
  Trebuia sa astepte sa vada unde il va depozita, mai ales ca inclusiv firma locala de salubritate RER incurajeaza populatia sa isi transporte singuri deseurile la depozitul RER, si la fel fac majotitatea depozitelor.

 • Dle. Auraș Tereacă, apreciez promptitudinea răspunsului Dvs. și vă mulțumesc !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.