Avantaj: alternativă la Bd. Unirii. Există și opinii contrare

Pe modelul noii străzi înființate în centru între Baroul de Avocați și catedrala Sf. Sava există propunerea înființării unei străzi care să dea din Aleea Arinului înspre Bd. 1 Decembrie (rondul din fața podului Drăgăicii).

„Dacă tot facem acum integral Aleea Arinului, carosal și parcări, există propunerea de a crea o ieșire înspre rondul de la podul Drăgăicii. Ar fi un avantaj pentru locuitorii de la blocurile de pe toată această linie care ar putea intra și ieși mai ușor din cartier”, a anunțat primarul C-tin Toma.

Vedere înspre Aleea Arinului, în spatele blocurilor turn de pe Bd. Unirii Sud. Pe aici ar urma să se înființeze noua stradă

Propunerea care i s-a făcut primarului – momentan în dezbatere publică – are și contestatari.

În momentul în care reporterul buzoienii.ro a făcut pozele atașate acestui articol, doi locatari de la cele două blocuri printre care se va înființa noua stradă și-au manifestat nemulțumirea:

„Am auzit și noi zilele trecute. Nu știm dacă e o idee foarte bună. Nu știu dacă le va conveni celor care stau la parter în cele două blocuri să le treacă mașini prin față”.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Avantaj: alternativă la Bd. Unirii. Există și opinii contrare

 • Acolo parcă e o parcare, nu? Dacă tu primar faci stradă pe-acolo, înseamnă că desființezi parcarea în cauză nu? Atunci, ăia unde își vor mai parca mașinile? Îi sacrificăm așa de dragul unora? Unde maiba mai creem și noi un loc de parcare, că până acum doar s-au trasat niște dungi cu vopsea și niște numere pe asfalt și ne-au luat banii, în schimbul unor cartoane și hârtii fără valoare. Atunci când am găsit locul plătit ocupat, am luat-o în mână, degeaba am sunat la Locală că nu ne-a băgat nici dracul în seamă. Iar dacă s-au obosit să vină, după nu știu câte apeluri, nu au făcut nimic, au dat cel mult niște avertismente și atât.

  Răspunde
 • Dynamo ,,,,,,,,,,,, NU E NIMIC NEOBISNUIT , IN BUZAU TOATE PARCARILE SUNT FACUTE P E STRAZI ,ADICA LUAT O JUMA DE STRADA ,MA CONTRAZICE CINEVA CU ARGUMENTE ???

  Răspunde
 • O sa ducem masinile in casa…..sau pe camp la marginea orasului!!! Unirii e poate cea mai sufocata zona. Spatii verzi nu sunt, locuri de parcare ioc, trotuare praf! Vai de noi!

  Răspunde
 • Pe aceasta logica, ar trebui inchise si Viitorului si toate strazile cu case, ca le trec masinile pe la ferestre….

  Răspunde
 • Nu este o idee buna. in apropiere este un parc de copii, aleea din parc va duce direc în stradă, nu poti merge la magazin sau supermarket. sunt foarte multi copii și bătrâni in zona. Sunt foarte multe dezavantaje

  Răspunde
 • Cea mai proastă idee! D-nule primar, ce visați noaptea vreți să puneți în aplicare ziua? Este deja alternativă, Aleea Arinului dă în Viitorului și apoi în 1 Decembrie. Acolo este un parc de joacă iar faptul că este o stradă infundată copiii se mai plimbă și cu bicicletele pe stradă. Cele câteva locuri de parcare ar dispărea în condițiile în care și așa e jale cu parcările. Când vine mașina de gunoi ar bloca complet traficul pt că nu are loc. Pe cine ajută tâmpenia asta? Pe nimeni, e cea mai mare aberație posibilă. Lăsați zona așa cum este.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.