Avantaj pt. buzoieni. Colet a doua zi de la comandă! Acasă și la easybox

eMAG a lansat și la Buzău serviciul premium Genius.

Astfel că de azi locuitorii orașului Buzău pot avea acces la 280.000 de produse cu livrare gratuită și rapidă (a doua zi de la comandă) – plus alte beneficii exclusive.

Avantaje pt. membrii eMAG Genius din Buzău

*La easybox, transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii, pentru orice produs Genius eligibil pentru livrarea în locker. 

*Pentru livrarea acasă, membrii beneficiază de transport gratuit pentru toate comenzile cu produse Genius care depășesc 100 lei. 

*Retur gratuit în 60 de zile și alte avantaje în exclusivitate. 

Înregistrarea se realizează cu ușurință, fie din aplicația eMAG, fie din accesând emag.ro/genius.

Clienții din Buzău au la dispoziție nouă unități easybox de unde își pot ridica produsele oricând, la orice oră din zi și din noapte. Cele mai accesate unități sunt cele situate în incinta Kaufland Frăsinet, Kaufland Eroilor și easybox „O șansă în plus” (vizavi de stadionul Gloria). 

Unitatea easybox de la gara CFR Buzău (rond locomotivă)

Tot începând de azi, buzoienii pot testa gratuit serviciul Genius timp de o lună, urmând ca la finalul lunii de test să poată continua cu un abonament care să le asigure aceleași beneficii premium timp de 12 luni.

Odată cu Buzăul, serviciul este lansat în alte șase orașe: Craiova, Ploiești, Galați, Sibiu, Pitești și Brăila, dar și în localitățile limitrofe.

 „În ultimul an, din ce în ce mai mulți români s-au orientat către ușurința cumpărăturilor online, achiziționând produse din diverse categorii, de la îmbrăcăminte, articole sport, bricolaj, mobilă până la produse necesare zilnic pentru familie sau pentru casă. Datorită accesului nelimitat la sute de mii de produse cu livrare rapidă și fără grija costurilor de transport, membrii eMAG Genius au parte de experiențe premium care le salvează timp și bani. Ne dorim să aducem acest nou mod de shopping în cât mai multe localități, iar lansarea serviciului eMAG Genius la Buzău reprezintă confirmarea că ascultăm dorințele clienților noștri și le îndeplinim rapid”, a declarat Andrei Șercanean, ecommerce services director eMAG.

Potrivit datelor companiei, membrii eMAG Genius au ales livrarea la easybox într-o proporție mai mare decât ceilalți clienți eMAG, bucurându-se astfel de flexibilitatea și confortul de a putea ridica produsele comandate în orice zi a săptămânii, rapid și simplu.

Totodată, peste 80% dintre clienții Genius au plătit cu cardul online, o modalitate de plată simplă și sigură.

loading...

2 comentarii la „Avantaj pt. buzoieni. Colet a doua zi de la comandă! Acasă și la easybox

  • Degeaba daca preturile sunt mari. Eu caut unde e mai ieftin ca sa comand nu plec dupa fentele lor de marketing. Reclamele si tot marketingul pe ce bani il fac? Nu pe diferenta de pret?

  • Așa este , e și mult marketing aici. Această variantă e avantajoasă pentru cumpărător dacă face cel puțin 6-7 comenzi/an. În caz contrar iese în pierdere, pentru că abonamentul pe un an costă mai mult decât curierul. Partea bună la emag e totuși politica de returnare ușoară a produselor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.