Avarie apărută la P.T. 20. Iată intervalul preconizat al lucrărilor

Buzoienii care locuiesc în partea centrală a orașului vor trebui să se descurce în prima parte a zilei fără apă la robinet.

Compania de Apă a anunțat că neplăcerea este cauzată de o avarie:

ANUNT IMPORTANT. Serviciul de alimentare cu apa va fi sistat temporar, joi, 23.05.2019, in intervalul orar 09:00-15:00, in zona Unirii Centru (Piata Dacia), din municipiul Buzau, la punctul termic (P.T.) 20. Vor fi afectati consumatorii (blocurile si agentii economici) alimentati de punctul termic (P.T.)20.  Masura este necesara pentru  remedierea unei avarii. La reluarea furnizarii serviciului este posibil ca apa sa prezinte, pentru scurt timp, turbiditate” – anunț Compania de Apă Buzău

Vom reveni cu un nou anunț în momentul în care va fi reluat serviciul.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Avarie apărută la P.T. 20. Iată intervalul preconizat al lucrărilor

  • Avariile la sistemul de alimentare cu apă sunt tot mai frecvente. Sistemul începe să cedeze încet, dar sigur.
    Dar, bine că a fost schimbat Tescaru, restul nu mai contează.

  • Pai Bosco a schimbat tevile de caldura,acum Tomita le inchide.Bine ar fi sa schimbe si Tomita tevile de apa poate urmatorul primar nu le va inchide!Aceste investitii subterane nu se vad.Deci nu aduc voturi…Mai importante sunt panselutele,bancutele,etc…

  • Vad ca mai nou nici nu mai vin de la dispeceratul CAB Buzau atunci cand le semnalam apa neagra!
    Am avut apa neagra la robinet de doua ori luna trecuta. I-am sunat la dispecer si au zis ca “noua conducere a schimbat regula si nu mai vin”. Pe factura nu am mai vazut nicio scadere pe calitate! Cu alte cuvinte, platim ca prostii un produs neconform! Voi face plata facturii urmatoare cu banuti de 10 bani – sa nu isi bata doar ei joc de noi!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.