Avea 24 de ani și două fetițe. Iată cum s-a întâmplat! Gest sfâșietor făcut de vecinii spanioli


Presa spaniolă scrie că M. Cristina – care ar fi împlinit 25 de ani pe 15 iulie – și soțul ei, tot român, locuiau într-o casă din orașul Lepe (provincia Huelva), împreună cu fratele acestuia și cu soția sa.

Luna trecută, Cristina (despre care nu se știe încă din ce zonă anume a Buzăului este) depusese o plângere împotriva partenerului său, privind violența domestică, la Comandamentul Gărzii Civile din oraș.

Dar, deși Curtea din Ayamonte a dat un ordin de protecție, prin care îi interzicea acestuia să se apropie la mai mult de 200 de metri de ea, sâmbăta dimineață, pe 7 iulie, în jurul orei 08.30, când cumnatul Cristinei și soția acestuia erau plecați la serviciu, D.V. a intrat în casă și, după o ceartă izbucnită între cei doi, a înjunghiat-o mortal.

O vecină care a auzit scandalul, în momentul în care a ieșit în stradă să vadă ce se întâmplă, l-a văzut pe bărbat urcându-se în mașină și demarând în grabă cu mașina fratelui său, el neavând nici mașină și nici permis de conducere.
Când a intrat în casă, a găsit-o pe Cristina plină de sânge și a anunțat imediat poliția și ambulanța, care – chiar dacă au ajuns la fața locului în mai puțin de patru minute – nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, precizează sursa citată.

Imediat, grija agenților de la Garda Civilă a fost să le scoată din casă pe fetele Cristinei, fără ca acestea să-și dea seama de ceea ce s-a întâmplat.

Au fost duse în casa unei vecine, spunându-le că mama lor este la muncă  și că urma să le ducă la plajă când se întoarce.

Până acum, Garda Civilă încă nu a reușit să-l prindă pe presupusul criminal, iar prima ipoteza este că acesta s-ar afla în Portugalia, granița fiind la 20 de kilometri de Lepe.

Mai ales că, deși aeroportul internațional din Faro este la numai 50 de minute distanță, polițiștii nu cred că acesta ar fi avut timp să se urce în vreun avion.

Fetițele erau în casă!

După crima din Spania, fetiţele, rămase orfane de mamă, ar trebui să revină în România la rudele lor. Vecinii româncei au făcut un gest sfâşietor şi mulţi s-au oferit să le înfieze pe cele două surioare de doi, respectiv de cinci ani.

Fetiţa cea mică are cetăţenie spaniolă, fiind născută în Spania. Tatăl fetelor este căutat de autorităţi. Cele două minore erau în casă când a avut loc tragedia. Din fericire, ele nu au fost de faţă în momentul în care mama lor a fost ucisă de tatăl lor.

UPDATE. A FOST PRINS!

Potrivit polițiștilor, acesta a fost localizat duminică, în jurul orei 16:00 la o fermă din Tariquejos, la aproximativ 26 de kilometri de casa în care a ucis-o pe Cristina cu o armă albă.

Polițiștii au mers pe ipoteza că acesta se află încă în localitate sau în apropierea acesteia, prin urmare, au fost stabilite controale pe toate drumurile din provincie, frontiera terestră și feribot.


Citește și: Muncitori stropiți cu oțel topit! Unul a luat foc! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Avea 24 de ani și două fetițe. Iată cum s-a întâmplat! Gest sfâșietor făcut de vecinii spanioli

  • A gasit ce a cautat.
    S-au dus toate tutele prin strainatate, au agatat cate un fraier pe acolo ca apoi sa il faca “legal” si sa ii fure tot ce are. Doar ca ghinion pentru ele, unii isi apara proprietatea si demnitatea.

  • Iti aperi demnitatea omorand-o pe mama copiilor tăi?

  • Cutremurător .Cum poți să te simți știind că ai comis o faptă atât de gravă ?Ce sânge rece poți să ai ,și mai ales cum poți să ridici mâna asupra soției tale cu care ai doi copii ? Ăsta nu e om .Pedeapsa ar trebui să-i vină de undeva din cer .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.