„Avea capul și gâtul făcute praf. Mergea să aducă niște muncitori la vie”


„Mergea să aducă niște muncitori la vie. Avea o vie la Pietroasele. Dar cum n-a găsit muncitori prin preajmă se ducea după ei la Găgeni. Cel mai probabil a avut un infarct înainte. Altfel nu se explică de ce s-a dus glonț sub tirul ăla. Era atent la volan. Nun pot zice că era cardiac, dar a mai avut să zicem niște sincope înainte”, a spus azi fostul senator PRM Marius Constantinescu despre accidentul care i-a adus sfârșitul lui Gheorghe Mirică (71 de ani).

„Din păcate medicii n-au mai putut face nimic. A avut fractură la baza craniului, fractură cervicală, probabil că i-a fost secționată măduva spinării, fracturi toracice și altele. N-a putut fi transferat la București, ar fi murit pe drum. Medicii de la terapie Intensivă l-au resuscitat de două ori. A treia oară a fost gata. La 10.20 s-a declarat decesul. N-a avut nicio șansă, atât de rău a fost lovit în urma impactului. Ca să-l scoată, pompierii au trebuit să taie mașina”, a adăugat Constantinescu.

Mai puțin cunoscut publicului larg, Gheorghe Mirică a fost consilier prezidențial pe partea economică atât pentru Ion Iliescu, cât și pentru Traian Băsescu.

Este originar din Pietroasele unde avea o casă, dar și o podgorie, ambele rămase de la părinți. Deținea de asemenea locuințe atât în București, cât și în municipiul Buzău.

Se mândrea cu cele două fete, una medic stomatolog în Anglia, cealaltă arhitect în Bucureșt, dar și cu nepoții

Ca orientare politică era naționalist. A fost membru PRM, iar apoi a cochetat fără prea mare succes cu mai multe partide din această zonă (PRU, PND etc.)

A avut și apariții meteorice la televiziunile locale îndeosebi în perioadele de campanie electorală, ultima dată la alegerile parlamentare din 2016.


Citește și: Decizie controversată. Toma riscă să-i facă pe unii buzoieni să se simtă prost. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „„Avea capul și gâtul făcute praf. Mergea să aducă niște muncitori la vie”

  • Ar trebui ascultat punctul de vedere al medicilor (in special a legistilor) pentru ca senatorul PRM Marius Constantinescu da niste explicatii naucitoare. Sa va dau doar un simplu exemplu: Constantinescu afla de la medici ca ar fi fost fractura de baza de craniu dupa care zice „n-a putut fi transferat la București, ar fi murit pe drum”. Nenee, fractura de baza de craniu insemana afectarea maduvei +a trunchiului cerebral + vasele mari de la baza craniului + etc, etc deci MOARTE FULGERATOARE. Ce sa mai transferi la Bucuresti, un mort?

  • Bombonel, cand a fost scos din masina, stirile spuneau ca e in coma. Mai citeste inainte sa te afli-n treaba.

  • Drumurile noastre mai contabilizează o victimă .

  • Acadele, iti respect punctul de vedere dar, se pare, ca tu te afli in treaba. O zic asa pe intelesul tau: daca victima se afla in coma ce rost mai are resuscitarea? Omule, resuscitarea se face la o persoana careia i s-a oprit inima +/- respiratia. O victima aflata in coma este dusa frumusel la monitorizare (pentru ca si coma asta asta are mai multe grade; o zic asa pe intelesul tau). Citeste cu atentie s-a zis de FRACTURA DE BAZA DE CRANIU ( probabil ca medici au observat ca prin ureche/urechi curge lichid clar, adica LCR; iar daca mai curgea si sange, asta inseamna ca s-a facut praf poligonul Wilis de la baza craniului. Dupa cum vezi nu m-am legat de fractura cervicala ( deci compresiune pe maduva cervicala, compresiune pe toti nervii cranieni), nu m-am legat de fracturile costale (mai mult ca sigur compresiune pe mediastin si tot ce este acolo; deci sdr de strivire iar daca medicii de pe salvare l-au mai compresat si ei la manevrele lor au turnat gaz peste foc) Acadele, buzoianule, se pare ca stai prost cu neuronii si cu sinaptogeneza, cu alte cuvinte ai apoptoza

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.