Avea cinci, azi a primit încă doi. Ședere prelungită la închisoare pentru Bîgiu. Și când te gândești că a fost șeful județului (chiar și după ce s-a întors din arest)!

Aflat de cinci luni și jumătate la penitenciarul Focșani, unde ispășește o condamnare la 5 ani și două luni cu executare, fostul senator și președinte al CJ Buzău a primit azi încă o veste proastă. 

A fost condamnat la alți doi ani de închisoare, de asemenea cu executare. Pe fond, primise tot doi ani, dar cu suspendare. Cum între timp, Bîgiu a fost condamnat în primul proces, cel cu luarea de mită din parcarea blocului, cei doi ani cu suspendare s-au transformat automat în doi ani cu executare. 

Noua pedeapsă pentru Bîgiu se datorează șpăgii cerute și primite pentru implicarea în atribuirea ilegală a unui contract uriaș de 48 de milioane de lei ce viza modernizări în comuna buzoiană  Ghergheasa (refacere drumuri, rețea de apă și stație de epurare). Bîgiu a cerut 8% din contract, dar la urechile presei n-au ajuns încă informația cât exact a și încasat.  

Unii ar spune că doi ani de închisoare se merită să faci pentru o șpagă de aproape un milion de euro!

Pentru că buzoienii.ro e un site de știri și atitudine, nu putem să ratăm acest comentariu. Cât de jos au putut ajunge acest județ și cetățenii săi încât să aleagă în frunte un asemenea infractor și mai apoi să-l rabde președinte al Consiliului Județean chiar și după ce s-a întors din arestul preventiv!

Pentru Bîgiu ar trebui să urmeze o a treia condamnare pentru implicarea și șpăgile primite în perioada în care a fost prefect și a măsluit retrocedarea terenului în valoare de milioane de euro pe care s-a ridicat Aurora Mall. Există și posibilitatea ca procurorii și judecătorii să se fi săturat de el și să-l lase în pace. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Avea cinci, azi a primit încă doi. Ședere prelungită la închisoare pentru Bîgiu. Și când te gândești că a fost șeful județului (chiar și după ce s-a întors din arest)!

  • Așa a fost învățat din familie . Tac-su bandit comunist , el escroc democrat !
    Și ăla bătrânu , dacă nu era PCR-ul , ar fi stat numai în pușcărie .

    Răspunde
  • pacat ca nu e si boscodeala langa el ca faceau o pereche buna

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.