„Avea geaca burdușită cu șampon!”

Un tânăr de 24 de ani a plecat cu poliția în această seară din magazinul Profi din Unirii Sud.

Motivul ? A fost prins în timp ce voia să iasă din magazin cu geaca burdușită de șampon Head & Shoulders.

Angajații Profi au estimat la 300 de lei marfa ce s-a dorit a fi furată.

Pe tejghea erau în jur de 10 recipiente cu șampon.

Tânărul a spus că are 24 de ani și că este de pe str. Stăvilarului.

La un moment dat în magazin a intrat o femeie care s-a recomandat a fi mama tânărului. Aceasta s-a oferit să achite cutiile de șampon și să închidă subiectul. Polițistul care ancheta cazul nu a fost de acord.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „„Avea geaca burdușită cu șampon!”

 • Daca magazinul renunta la plangere, vor fi asaltati de tentative de furt. Asa ceva trebuie pedepsit in mod clar, altfel devine o invitatie catre toti sa faca la fel, in speranta ca vor fi iertati si ei.

  Răspunde
 • nu prea ajunge la judecată..pentru 500 de lei.. mai mare este cheltuiala Politiei pe Benzina

  Răspunde
 • … mo, da’ cu ce să se spele uomu’ dăcât, dacă o fi havând (și) mătreață, dăcât, ha? Vreți să deie în cap la lume?!? Lume rea, dom’le, nu aveți un pic dă ‘nțelegere… 😉 șî hare și circumstanți ‘antenuante’, voi nu hați citit că e de pe Stăvilarului?!?

  Răspunde
  • Ești tare nene , chestia cu mătreața e tare de tot , m-ai distrat , bravo !

   Răspunde
 • nai Curaj, in toate tarile civilizate, chiar daca se ajunge in mod clar pe minus financiar (cheltuiala politie, judecatorie, eventual detentie daca e cazul), cazurile de genul au fost mereu duse pana la condamnare, pentru ca nu asa se calculeaza prejudiciul, ci trebuie sa calculezi urmatorii 1000 de borfasi care vor face la fel daca vor vedea ca nu patesc nimic. Sunt zone in Occident, mai ales in zonele stangiste americane, unde prejudiciile sub anumita suma nu au mai fost luate in considerare, iar acum fug firmele, se inchid magazinele, strazile sunt pline de boschetari veniti de peste tot ca sa profite de situatie, este ca in filmele alea distopice din anii 80-90, pare un scenariu post-apocaliptic. Au ajuns sa tina detergentii cu lacat in zone de 7 ori mai bogate decat noi, iar oamenii tin telefonul strans cu 2 maini cand il pun la ureche. Sper sa nu ajungem si noi la fel, iertandu-i pe ciordacii astia marunti. Nu trebuie sa ne lasam influentati de curentul asta occidental de a glorifica hotii si criminalii, de a condamna auto-apararea si oamenii cinstiti. Eu sunt pentru zero toleranta pentru borfasi.

  Răspunde
 • 30 de locuri de munca la fabrica de cablaje dar mai ușor sa faci bani in 5 minute. Sunt pline bet-urile de oameni fără ocupație. Fie toaca bani furați, fie banii lu’ mă-sa, prea rar vreunul care se duce cu bani munciți.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.