Avem AICI dovada că se face. Investiție de peste 2 milioane €

Vin gazele la Mărăcineni. Trans Gaz a pus pe SEAP anunțul prin care caută firma care să tragă țeava de la Vernești la Mărăcineni.

Vezi mai jos dovada (extras de pe SEAP).

Atenție sunt firme interesate să realizeze lucrarea (chiar dacă e de mare complexitate), iar pe 29 ianuarie urmează ca Trans Gaz să anunțe câștigătorul lucrării.

Investiția e uriașă pentru comuna Mărăcineni: 2,25 mil. € – doar tragerea țevii (plătiți de Trans-Gaz)!

Lucrarea e de mare complexitate! 820 de metri va parcurge țeava pe sub pământ (până la 60 de metri adâncime) – pe sub râul Buzău, canalul energetic, calea ferată Nehoiașu și șoseaua Buzău – Brașov.

Primarul din Mărăcineni discutând pe teren și la hartă cu experții Trans Gaz

Chiar dacă unii vor spune că reporterul exagerează, dacă anul ăsta la Potoceni va ieși țeava de gaze și se va înființa SRM-ul primarul Dumitru Constantin merită statuie. „Titel” s-a zbătut enorm ca proiectul să iasă. Merite are și Ciolacu, cel care a făcut pentru Buzău trafic de influență la Guvern și Trans-Gaz.

De la Mărăcineni – se va putea pleca în viitor cu țevi de gaze și înspre Vadu Pașii, Poșta Câlnău, Săpoca, etc.

loading...

4 comentarii la „Avem AICI dovada că se face. Investiție de peste 2 milioane €

  • Don primarele felicitari. Don primarele de Lipia/Merei poate faci si matale ceva numai de 1mil.de euro o parcare mai mare la primarie sau o piata unde sa mai vanda lumea xe produce ca gaze nema/ioc.

  • Da , trebuie să facem plecăciuni in fața primarului. Așa ceva nu sa mai făcut nicăieri . Probabil o statuie in fața primăriei !!!?. De 30 de ani am stat după cum a bătut vântul și și-au făcut mendrele toți psd-eii unul după altul și-au făcut afaceri pe banii contribuabililor din aranjamente și șpăgi și după ce și-au făcut plinul acuma vor statuie. La ritmul de melc pe care îl au nu cred că mai devreme de 2 ani va fi gata soseaua mult trâmbițată și plină de gropi și denivelări. Această firmă – după felul execuției a lăsat de înțeles că e prima sosea construită de ei în viața lor, iar tărăgănarea specific românească a pus talpa in gâtul contribuabilului și așa scârbit de anii care au trecut fără vreo investiție majoră .

  • Pa , dacă se vroia atât de mult să mearga racordarea la gaze a populației din Mărăcineni deja trebuiau trase magistralele de țevi care oricum se construiesc individual , urmând că la apariția la Capatanesti a hubului de gaze să înceapă branșamentele individuale și verificarea conductelor cu presiune barică dar ,,,, nu se face nimic . Așteptăm că fraierii promisiuni pe banda rulantă . Nu vor să se miște asta miroase a … gaze nu de eșapament ci cu mercaptan .

  • De la conducta magistrala (care nu este 100% meritul primarului Dumitru) pana la racord in fata portii si mai apoi in curtile oamenilor, este cale lunga. Abia dupa instalarea magistralei primarul va avea treaba, atunci se va vedea ce face concret.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.