Avion prăbușit în județul Buzău

Avionul de mici dimensiuni a decolat de la Ghimbav și trebuia să ajungă la Constanța. Din cauza vântului puternic și a ploii, s-a prăbușit în apropiere de Nehoiu, în pădure.

sursa Digi 24

Accidentul aviatic a fost anunţat la 112 în jur de 15.30. Potrivit primelor informaţii, venite de la autorităţile care au ajuns la faţa locului, pilotul şi copilotul şi-au pierdut viaţa în urma impactului, care nu a fost urmat de incendiu.

Aparatul de zbor este un model Technam T 2008, avion relativ nou, produs în Italia. Este un avion cu dublă comandă, cu lungime de 7 metri, iar anvergura este de 9 metri.

CLICK AICI pentru a afla cine erau cei doi oameni de afaceri aflați în avion.

„În acest moment au fost găsite două victime decedate lângă epava acestui aparat de zbor de mici dimensiuni. În jurul orelor 15.35, la dispeceratul 112 s-a primit un apel de urgență de la un localnic care semnala posibilitatea ca acest avion să fi căzut într-o zonă greu accesibilă din apropierea orașului Nehoiu. La fața locului au plecat imediat numeroase echipe ale pompierilor, ambulanței, jandarmeriei, poliției, ajutați de localnici coordonați de primarul orașului Nehoiu. Nu s-a raportat niciun survol în zona respectivă, am contactat autoritățile aeronautice și nu era vorba de niciun zbor oficial în zonă,” a precizat Gabriel Cozma, purtător de cuvânt al Prefecturii Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.