Avocații criminalului piroman își fac bine treaba. Cum încearcă reducerea pedepsei

Cosmin Dan a fost ieri scos din arest și dus la Medicină Legală.

I s-au luat probe pentru a se certifica dacă în dimineața crimei era sau nu sub efectul drogurilor.

De asemenea, se afirmă că era și sub influența consumului de alcool.

Există chiar și o declarație oficială dată presei.

„La momentul săvârșirii faptei, inculpatul se afla sub influența băuturiloe alcoolice și a unor substanțe psihoactive” – Valerică Văsîi, prim procuror adjunct Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău

Se conturează astfel scenariul, favorabil inculpatului, că acesta n-ar fi fost în deplinătatea facultăților mintale când a comis crima.

Scopul urmărit de avocații lui Cosmin Dan: convingerea judecătorilor de a dicta o sentință mai blândă, încețoșată precum mintea inculpatului (de droguri și alcool) din acea dimineață.

Avocații, profesioniști, mai încearcă o lovitură

Să-l scoată pe Cosmin Dan bolnav cu capul.

Cazuistica e plină de criminali care s-au dat nebuni.

În loc de închisoare ajung într-un spital de psihiatrie (gen Ojasca), sentința e mai blândă și poate fi modificată în funcție de evoluția pacientului.

Astfel că – în zilele următoare – Cosmin Dan va fi scos din arest și pentru un examen psihiatric. Unde, e de așteptat, să facă pe nebunul.

O nouă mutare isteață

De aseară, Cosmin Dan și-a dezactivat contul de facebook.

De ce ? Pentru că individul lăsa acolo indicii că era pus pe rele dinainte de comiterea efectivă a faptelor.

Chiar pe poza de copertă acesta alesese o fotografie cu un tip încătușat și încadrat de polițiști în drum spre audieri.

De asemenea, i-a plăcut mult și o altă poză cu un inculpat încătușat – de astă dată în sala de judecată – sărutându-și iubita de la revedere după ce va fi fost condamnat.

Cine căuta mai adânc în postările de pe facebook putea găsi și alte semne că individul exhiba o latură vicioasă.

De aseară însă, după ce a dat DELETE, a scăpat de acest posibil inconvenient.

Un alt avantaj al inculpatului e timpul. Procesele în România durează câțiva ani. Timp suficient ca negura uitării să se aștearnă peste oprobiul public acut din aceste zile.

Oamenii au viața lor, iar peste doi ani – când un judecător plictisit de prin alt oraș va da sentința finală – cazul criminalului incendiator nu va mai interesa pe nimeni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Bombă! Încuiat și uitat în baie! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

10 comentarii la „Avocații criminalului piroman își fac bine treaba. Cum încearcă reducerea pedepsei

 • Avocații aceia profită de lacunele legislației românești! Când toți oamenii raționali le spun politicienilor „domnilor, legislația penală din România este prea blândă cu infractorii, faceți ceva!” Ei ce fac? Ei de fapt continua sa favorizeze infractorii in raport cu victimele!

  Răspunde
 • Acelor ‘avocati’ care apara un CRIMINAL fara scrupule,trebuie sa le fie rusine ca fac acest lucru pentru BANI.Ei se fac complici morali daca apara un astfel de om. dacă le da Dumnezeu si lor asemenea ‘bucurii in familie ? Atunci sa ii vedem pe cine ‘apara’. In mod cert, aceasta ‘aparare’ pe care o acorda unui criminal odios, le va ramane ca o pata mizerabila pe obraz si constiinta(daca o au!). Astia sunt ‘justitiabilii’ pe care ii apara romanii in strada?RUSINE!!HUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!

  Răspunde
 • ASA CEVA BAI FRATILOR E GREU DE CREZUT A FOST O FATA EXTRAORDINARA…. CONDOLEANATE FAMILIEI

  Răspunde
 • Sa faca dreptate pentru aceasta moarte suspecta !!!

  Răspunde
 • ii da dragnea drumu! traiasca puscariasii!
  ne gandim la puscariasi sunt ca copiii nostri!
  iese in maxim 17 ani!

  Răspunde
 • Sunt politist. Am văzut comentariile dvs. Am o fiica de 20 ani studenta. Dacă doamne ferește as în aceasta situație nu stiu ce-as face. Chit ca as patimi apoi

  Răspunde
 • 22+10 ani de puscarie=32de ani. Are toată viata înainte. Pierzătoare, fata. Merita pentru ca a terorizat un bloc întreg.

  Răspunde
 • Citesc comentariile si ma crucesc,nu este nicio diferenta intre acest nenorocit si cei care comenteaza,unul este politist,adica om al ordinii si dreptatii,dar si el ar ucide cu sange rece.Alta,o viepe odioasa ataca niste oameni care si-au ales meseria de avocat si pune semnul egalitatii intre un avocat si cel pe care-l apara. Ar ucide si ea fara procese de constiinta,considerand ca este de partea dreptatii. Mi-e scarba,ucigasul ar fi comentat si el aici ,in aceiasi termeni,daca ar fi fost vorba despre altul.Bukk ,banuiesc, este un posesor de caine de lupta,pentru ca vede crima ca o lupta,iar victima isi merita soarta. Vai noua!

  Răspunde
 • Acest criminal ar trebui sa fie condamnat la moarte trebuia sa se omoare el nu sa omoare o fata nevinovata

  Răspunde
 • Este pe aici unul care face pe ‘perplexu’,dar se dovedeste doar o lepra mizerabila pe care il ‘scarbesc’revolta celor care inteleg ca NENOROCITUL asta de CRIMINAL ar merita din plin un glont in ceafa sau streangul de gat ,iar complicii si partasii lui la odioasa crime ,ani grei de puscarie.Niste NENOROCITI! Iar orice persoana apara astfel de nenorociti trebuie sa stie ca nu provoaca decat sila si scarba si merita oprobiul opiniei publice.Mizerabilul asta ‘perplex’,ori este ruda,prieten sau un alt nenorocit ca CRIMINALUL,ce ar vrea ca astfel de GUNOAIE …..ANIMALE sa fie tratate cu ‘duhul blandetii’ si ‘intelesi de societate’ pentru nelegiuirile lor fiindca sunt ‘tineri’ si provin probabil din niste familii de infractori ‘cu gulere albe’.VAI TIE,gunoiele!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.