Avrămescu de la PNL, așteptat să facă un gest de bun-simț

„Iresponsabil”. Așa l-a numit, în mai multe rânduri, pe primarul Toma deputatul Gabriel Avrămescu.

S-a întâmplat în conferința de presă a PNL Buzău după ce s-a aflat despre existența unui dosar penal la DNA privitor la „Unirii, Transilvaniei și Industriilor”.

Asta a fost conferința în care Avrămescu s-a grăbit să-l facă „iresponsabil” pe Toma

Astăzi, când DNA a clasat cazul și s-a aflat că totul a fost un mare FÂS, Toma i-a cerut lui Avrămescu să facă un gest de bun-simț și să-și ceară scuze.

„Ar fi un gest frumos acum să iasă și să-și ceară scuze. Aștept din partea lui acest gest dacă îi respectă pe buzoieni. A dat cu piatra aiurea într-un om nevinovat”

Astăzi, în conferință de presă, primarul C-tin Toma a prezentat ordonanța procurorului de clasare a dosarului („Fapta nu există”)

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Avrămescu de la PNL, așteptat să facă un gest de bun-simț

 • Nu are curaj, e prea laș. Cel mai probabil îi va pune pe marionetele să scrie un alt rahat despre primar ….

  Răspunde
 • Nu sunt de acord cu suspendarea plăților și oprirea lucrărilor pentru orice plângere!! Dar asta nu înseamnă că domnul Toma are un „cec în alb”, nu trebuie să dea socoteală nimănui pentru ceea ce face sau nu face, este imaculat, iar dacă avem suspiciuni să credem în ” răspunsul obiectiv al dânsului”!! Nu trebuie să facă un act de bravură din această clasare!! Iar referitor la corupție…nu am auzit pe cineva până acum spunând „da, am greșit, sunt corupt „! Mulți colaboratori ai domnului Toma, sunt foști angajați ai dânsului din sectorul privat, iar competența știm cum și-au dovedit-o acolo!! Apoi, între nepoata mea și a domnului Ciolacu, pe cine credeți că ar prefera domnul Toma ca și consilier? Și credeți că principalul criteriu ar fi competența??

  Răspunde
 • Tot ce se întâmplă împotriva primarului este din partea indivizi din PNL si acel Florescu. Eh, fiți siguri ca daca va face tot ce a promis acest primar, nu o sa pupati ani întregi acea primărie si nu o sa câștigați niciodată alegerile in Buzau. Imi e sila ca pune-ti bețe in roate unui om gospodar care vrea sa faca ceva din acest oras. Cat despre haterii primarului Constantin Toma, daca nu convine, puteți pleca din acest oraș, nu sunt îngrădite iesirile. Afara din Buzau, daca nu va convine. Se pare ca vreti totul peste noaptea sa se faca doar intr-o secunda. Sunt curios, cand se va termina cu toate aceste santiere, o sa mai dati din gura sau o sa intrati in anonimat.

  Răspunde
 • Ba, coruptia este sinonima cu politica la noi, indiferent de dosare sau alte lucruri, ca politician esti automat corupt, nu exista altfel. Trebuie sa fii nebun sa ai alta impresie.

  Răspunde
 • „Imi e sila ca pune-ti bețe in roate unui om gospodar….”.
  Eu ies din oraș, dar intră gramatica ???

  Răspunde
 • Bubuie țara asta de atâtea nepoate competente !

  Răspunde
 • Cum sa si ceara ala scuze, ar face oprice numai sa l tina PNL pe post de mancator de rahat. Politicieni de nimic. Nu au demnitate, onoare, iar principii si crez politic nici atat.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.