Avrămescu, Pufu și Claudia Benchescu s-au lansat spre Parlament – VIDEO

Ei sunt cei trei candidați ai PNL Buzău cu șanse (mai mici sau mai mari) pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Gabriel Avrămescu (41 de ani), fost funcționar în Prefectura Buzău, fost șef la Galați la Finanțele Publice și apoi la Prefectură, de câteva zile înscăunat șef la PNL Buzău. E locul 1 la Camera Deputaților și sigur de mandatul de parlamentar
Claudia Benchescu (33 de ani) e pe locul 2 la Camera Deputaților. E bucureșteancă, dar cu origini buzoiene, cu bunici de la Amaru. A fost consilieră la Parlamentul European și Ministerul Economiei. Ultima dată a lucrat la ASF. Ca să fie deputată PNL Buz[u trebuie să obțină un scor foarte bun – în jur de 30%.
Vlad Pufu, absolvent de Hasdeu și ASE, ziarist, om de afaceri, fondator și proprietar al ziarului Șansa, Focus TV și Focus FM. „Am decis să candidez întrucât există riscul ca la Buzău PSD să devină partid-stat, iar democrația va avea de suferit. Vom încerca să aducem înapoi pe liberalii care din diverse motive au părăsit organizația de la Buzău în ultimii ani”. Pufu are șanse să ajungă senator, dar există riscul ca Dorin Bădulescu să-i sufle mandatul – dacă PMP Buzău va avea un scor mare (precum în 2016).

Vezi mai jos ce au declarat azi presei locale Gabriel Avrămescu și Vlad Pufu, înainte de a-și depune oficial candidaturile.

Mâine (joi) la ora 13.00 îi vom afla și pe candidații PSD.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Avrămescu, Pufu și Claudia Benchescu s-au lansat spre Parlament – VIDEO

  • Ce putea sa propuna PNL. Un buzoian „avut” si doi „stranieri” cu veleitati de buzoieni. Halal propuneri . Cel putin cei doi nici nu stiu cu ce probleme reale se confrunta Buzaul.

  • Vai mama noastră, ăla de la finanțe știe el bine cum sta treabă cu manevrele, e putred de bogat și este bugetar, asta da țară, sper sa îl votați că ,,merită,, !!!!!!!!!!!!!!!!

  • Nimeni s-au înscris pentru a fi parlamentari. Un patron care i-a slujit pe pesediști, iar apoi a trecut la peneliști, și doi bugetari avuți, care habar nu au despre Buzău.
    Rău am mai ajuns dacă ăștia reprezintă alternativa la PSD.
    Viitorul nu sună deloc bine.

  • Hă-hă-hă și hi-hi-hi, Pufu vrea să-i aducă înapoi pe liberalii plecați scârbiți ca să-l voteze pe el. Nu-i trece prin gând să se dea el, corpul străin, la o parte și să-i invite să vină să candideze ei, cei care de bine de rău au mai făcut ceva pentru pnl până acum…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.