Azi a dat cele mai multe goluri din acțiune pentru România. Vis împlinit!

Un aport considerabil în victoria spectaculoasă de azi a României cu Ungaria l-a avut „blonda de pe stânga” – Ana Maria Iuganu, jucătoare la SCM Gloria Buzău.

Ancuța – cum îi spun prietenele – a fost cu șase goluri din acțiune cea mai bună marcatoare din tabăra tricolorelor. Neagu a dat zece, dar atenție, unul singur din acțiune.

Despre Ana Maria Iuganu se poate spune că azi a fost – fără a exagera prea mult – cea mai fericită fată din lume. Mulți dintre cititorii acestor rânduri află abia acum că Ancuța a renunțat astă vară la a juca în Champions League cu Rm. Vâlcea și s-a transferat la Buzău tocmai pentru a prinde meciul de azi.

Jucătoarea de 29 de ani, originară din Roman, făcea tușa la Rm. Vâlcea. Dar știa că ea este cea mai bună din țară pe postul ei. A riscat, a lăsat Rm. Vâlcea pentru Buzău, tocmai pentru a juca meci de meci și a fi remarcată de selecționerii României. Astăzi, când interviul ei – după victoria cu Ungaria – a fost dat de toate televiziunile naționale și a devenit pentru o zi vedetă națională, „blonda de pe stânga” s-a felicitat pe sine însăși. Pentru decizia riscantă, dar câștigătoare, de a veni la Buzău.

Vezi mai jos cele trei minute ale interviului gsp.ro, probabil cel mai important din cariera ei de handbalistă.

Duminică, buzoienii se vor trezi devreme pentu a o urmări de la 08.00 la tv pe jucătoarea Gloriei Buzău în meciul cu Rusia.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Azi a dat cele mai multe goluri din acțiune pentru România. Vis împlinit!

  • Bravo fato! Sa ne traiesti si sa ne mai oferi astfel de momente de satisfactie. Un jucator de valoare se poate afirma si la echipe….’mici’.Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.