Azi a fost lansat imnul Gloriei Buzău. Îți place ?

Noul club sportiv al Buzăului, SCM Gloria Buzău, are de vineri – în mod oficial – și un nou imn.

A fost ascultat pentru prima dată în public la conferința de presă organizată de Gloria, iar sâmbătă va răzbate pe arenele sportive.

Rezultatul final a fost o colaborare a mai multor artiști din Buzău. Muzica a fost compusă în mare de Dora Gaitanovici, vocea îi aparține lui Edyard Antochi (cu o scurtă secvență – în punctul culminant – a Dorei), iar versurile au fost gândite de Alfred Vasilescu.

Edy și Dora, ieri în conferința de presă

Versuri care combină un set de mesaje educative (să fii bun, să fii drept, să nu furi, să nu minți, să-i ajuți pe alții, să nu faci compromisuri etc.) cu îndemnul de a susține clubul din Crâng.

Alfred Vasilescu: „După imn, vor urma și materialele promoționale ale SCM Gloria Buzău”

Cei implicați în realizarea imnului consideră că „este cel mai frumos imn al unui club sportiv din România”. Așteptăm, prin comentarii, și părerea dvs.

Imnul va fi auzit pentru prima dată sâmbătă de la ora 17.30 la Sala Sporturilor la meciul dintre Gloria și CSM București (handbal feminin), de la ora 18.00 pe stadionul din Crâng la partida de fotbal Gloria – Botoșani II și duminică de la ora 11.00 la stadionul de rugby unde se întâlnesc Gloria și, din nou, CSM București.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.