Azi a început montajul. Vezi galeria foto

Muncitorii firmei din Galați (care a câștigat licitația) au început azi montajul tribunei metalice de la stadionul de atletism din Buzău.

Tribuna va avea 500 de locuri, suficiente – cel puțin pentru început – pentru mișcarea atletică de la Buzău (vezi galerie foto)

Săptămâna viitoare va începe și cea mai așteptată operațiune, turnarea pistei sintetice (8 culoare). Zilele următoare urmează să ajungă la Buzău utilajul care va efectua această operațiune.

Vezi mai jos cum va arăta pista, după modelul celei de la Craiova – realizate de aceeași firmă din Galați (specializată în lucrări de infrastructură sportivă)

Stadionul de atletism din Buzău va fi inaugurat, cel mai târziu, în luna august.

loading...

6 comentarii la „Azi a început montajul. Vezi galeria foto

  • Bună dimineața ! Am informații sigure că dl. Primar Toma a răsădit în grădina proprie 2 rânduri de roșii. Ar fi păcat să nu mediatizați asta domnule Tereacă. Felicitări !

  • Dna Bianca, doare tare că idolul dvs. Boscodeală n-a făcut mai nimic 20 de ani și ăsta de e acum reușește în fiecare zi câte ceva util comunității ?

  • A reusit si Bosco ceva, a lasat Stadionul la dispozitia lui Mocanu, asa au putut ajunge unii cu elicopterul la nunta mocanului mai mic.

  • D-le Tereaca, nu mai jigni oamenii, alta replica in afara de cea cu Boscodeala mai cunosti?

  • @bianca@anonim
    Este un raspuns pertinent al reporterului. Cand vorbim de cineva ,trebuie să si argumentam ceea ce spunem. Dl Tereaca a adus argumentul făcând comparatie cu vechiul regim de la primaria Buzau. Se vede cu ochiul liber diferenta dintre fostul si actualul regim.

  • Asa este, d-le Dan I, ne uimeste normalitatea, laudam oameni temporar aflati in functii si fapte care sunt normale a se infaptui. Cu d- l Tereaca , pana la urma, e de inteles, si cu asta se ocupa, e jobul dumnealui, tot respectul, dar noi, cred ca nu trebuie sa facem comparatii, ci sa amendam derapajele si proasta administratie, atunci cand este cazul, bineinteles. Toma, da, face foarte bine ce face, dar sunt lucruri firesti, asfaltari, reabilitari etc. Despre Boscodeala stie toata lumea ce a facut, sau nu a facut…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.