Azi a jucat Gloria. Și la fotbal și la handbal

Primii au jucat fotbaliștii, de la ora 15.00, la Timișoara cu ASU Poli.

Gazdele au câștigat cu 2-0, cu goluri în repriza a doua.

1-0, min. 60. Cel mai înalt jucător de pe teren, Ioan Mera, a reluat cu capul din careul mic. Comentatorul Digi Sport a considerat că portarul Relu Stoian ar fi trebuit să iasă și să boxeze
2-0, min. 68. Tot după o fază fixă, Codrea a putut relua cu piciorul spre poartă. Stoian a respins balonul (de dincolo de linia porții), dar același Codrea a mai împins o dată mingea în plasă
În minutul 75 Gloria a avut șansa de a reintra în meci. Fundașul Ghinga, din poziție excelentă, a trimis paralel cu linia porții

S-a terminat 2-0, pe un teren greu, dezavantajos pentru Gloria, echipa mai tehnică la mijlocul terenului. De-ar fi să mai joace o dată acest meci probabil că buzoienii l-ar aborda mai curajos, mai ofensiv. Pe faza de atac, toți jucătorii au rămas datori. Au posibilitatea să-și ia revanșa etapa viitoare, în Crâng, cu Rapidul.

Victorie cu emoții la handbal

Prestație sinusoidală a jucătoarelor de la SCM Gloria.

După un sfert de oră, Zalăul lui Tadici spera la o victorie facilă: 10-6!

Au urmat 15 minute excelente ale Buzăului și de coșmar pentru ardelence. Zalăul n-a mai marcat niciun gol până la pauză, iar Buzăul a înscris de 9 ori pentru 15-10 la pauză.

S-a făcut chiar 19-13 (min.37) și meciul părea jucat. Buzăul a redus însă motoarele, iar Zalăul s-a apropiat la două goluri când mai erau zece minute. Sârboiaca Janusevici de la Gloria a marcat de trei ori la rând și a pus din nou patru goluri avans când mai erau patru minute.

Finalul a fost foarte slab pentru Gloria, iar Zalăul s-a apropiat până la un gol.

Portărița Polocoșer a scos un gol al Zalăului care ar fi făcut finalul și mai complicat (adversarele s-ar fi apropiat la un gol cu 90 de secunde înainte de finiș).

La ultima fază, ardelencele au avut șansa egalării (precum Activ Ploiești), dar mingea a fost oprită de zid (27-26 scor final). A urmat hora bucuriei pentru buzoience (semn că ale noastre s-au temut de acest meci, iar pe final au avut emoții serioase).

Sârboiaca Janusevici (8 goluri) (spre care privește antrenorul Coco Mihăilă) a fost cea mai bună de pe teren. E al doilea meci pe care-l câștigă pentru Gloria, după cel cu Cisnădie

Gloria marcatoare: Janusevici 8g, Rotaru 4, Stoleru, Livrinikj, Simion câte 3, Condurache, Petruș, Subțirică – câte 2.

Citește și:


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

2 comentarii la „Azi a jucat Gloria. Și la fotbal și la handbal

  • Dacă nu era Janusovici, plecam cu victoria sigură a Zalaului. Ca de obicei pierdem pe ultimul sfert de oră al meciului. Nu mai au energie, ratează ușor, nu se concentrează și au posesia mingii prea mult. Cele de la Zalău cum au prins mingia cum au înscris. La noi trebuie să batem mingia de podea de trei ori, ne mai gândim cui pasăm, tragem de timp. Da se trage de timp dar când mai ai două minute ești în avantaj și se termină meciul, până atunci joacă meciul. Au avut și câteva tunuri frumoase, astea au făcut meciul plăcut. Rotaru s-a evidențiat cu 4 goluri dar prea puține. Am câștigat dar era sa pierdem dacă partida mai dura 5 minute. Noroc ca s-a terminat meciul.

  • Fetele sunt la pamant !
    Nu credeam ca sunt asa de slabe !
    Egalul cu Ploiestiul nu a fost un accident.
    Prevad un dezastru cu Rapidul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.